horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha mindig beleszól mások ügyeibe, akkor is, ha nem kérnek Öntől tanácsot, még ha igaza van is, Önt teszik majd meg bűnbaknak. Ilyenkor az lehet hatékony segítség, ha mindkét fél figyelmét felhívja arra, amit nem hajlandó meglátni, de a döntést nem igyekszik befolyásolni.

Heti horoszkóp

Ön könnyen válik mások áldozatává, de legalább ekkora az esélye annak, hogy valaki másból csinál áldozatot. Ehhez csupán annyi kell, hogy saját értékei, nézetei olyan nagy súlyt nyerjenek Önben, hogy a másik véleményéről ne is vegyen tudomást, csak önmaga érdekeit érvényesítse.

Havi horoszkóp

Munkája a szokásosnál jobban igénybe veszi most, sőt az is előfordulhat, hogy túl sokat követel Öntől, amit persze megszenved a magánélete. Sajnos ezekben a hetekben semmit nem kap ingyen, rengeteg rutinfeladat vár Önre és súlyos döntéseket kell hoznia. Párkapcsolatában a megszokás és a kötelességérzet veheti el az erejét. Legyen tekintettel kedvesére, de ne azért tegyen meg dolgokat, mert ő azt minden bizonnyal elvárja. Ha nem tiszta szívből tudja adni, inkább ne adja. Készítsen számvetést arról, hol tart a kapcsolatuk és merre fejlődhet tovább. Ha ez nem éppen az, amiről álmodott, akkor máris kezdjen el ellene tenni és saját maga kezdjen változásokat hozni az szerelmükbe!

A hónap mottója: A fiatalság nincs összefüggésben az évek számával, csak a lélek frissességével.