horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Megismerkedik valakivel, aki ugyan egészen más értékek szerint él, mint Ön, néhány dologban mégis az Ön számára is vonzó lehetőségeket nyújt.

Heti horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor minden azon múlik, hogy képes-e tudatosan megfékezni rossz tulajdonságait és a jókat érvényre juttatni. Ezen a héten erre bőven nyílik lehetősége, mert többször is kísértésbe esik, hogy a könnyebb, bár nem feltétlenül tisztességes utat válassza.

Havi horoszkóp

Kiváló időszak az elkövetkező pár hét arra, hogy új üzleti vállalkozásba kezdjen. Jó rálátása van a dolgokra, így képes reálisan felmérni a lehetőségeket és kockázatokat. Mivel nyitott mások véleményére és szakértői tanácsaira, az is elkerülhető, hogy felesleges akadályokba ütközzön tervei megvalósítása során. Érdemes most foglalkozni a hosszú távú, egész jövőnket vagy legalábbis elkövetkező néhány évünket érintő kérdésekkel. Az egész hónapra jellemző aktív kommunikáció és józan, logikus gondolkodásmód segít abban, hogy beszerezze az Ön számára döntő fontosságú információkat, ugyanakkor saját közlésvágyát képes ellenőrzése alatt tartani. Könnyen talál most támogatókat is terveihez, ugyanis olyan meggyőzően tudja tálalni nézeteit, hogy bárkit maga mellé állíthat. A hónap mottója: „Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva.”