horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Természetes és harmonikus légkör veszi körül, ami rendkívül pozitívan hat a másik nemre. Sokan keresik a társaságát baráti beszélgetésekre is, bár kialakult személyisége sokakat szembesít saját következetlenségükkel, befolyásolhatóságukkal, ezért kihívást jelent nekik.

Heti horoszkóp

Bár a legtöbb konfliktust azonnal érdemes rendezni, ha a párjával támadt gondja, most jobban teszi, ha előbb lecsillapodik, végiggondol minden lehetséges magyarázatot és csak azután ülnek le megbeszélni a dolgot. Kedvesét túlságosan érzékenyen érintené, ha igazságtalanul vádolná.

Havi horoszkóp

Utazáskor, szerződéskötéskor, vásárláskor figyeljen a részletekre. A szerelemben a tisztánlátás most nem az erőssége, ezért ne hozzon fontos döntést, várjon még másfél hónapot, addig is sportoljon egy kicsit, ami kiválóan levezeti a feszültségét. Váratlan nehézségekkel szembesülhet a következő hetekben, különösen magánéletében érheti néhány kellemetlen meglepetés. Karrierje, munkája, pénz- és ingatlanügyei előtérbe kerülnek ebben a hónapban. Gondolkodjon el alaposan minden egyes befektetési ötleten és új pénzkereseti lehetőségen. Ne legyen türelmetlen, próbálja megőrizni nyugalmát, bár környezete tudni fogja, hogy ez inkább csak vihar előtti csend, mint igazi szelídség. A hónap mottója: Ne felejtsd el soha az álmaidat, mert az álmokból lesz életed hajtómotorja, reggeleid tőlük kapják meg a maguk ízét és illatát.