horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Valaki szívességet tett Önnek, de nem szeretné lekötelezve érezni magát. Igyekezzen minél hamarabb kitalálni, hogyan viszonozhatná a segítséget!

Heti horoszkóp

A Szüzek életében vannak olyan időszakok, amikor kifejezetten ódzkodnak a hivatalos papíroktól és a hosszú távú elkötelezettségektől, de ez most mintha oldódna Önben. Előfordulhat, hogy vágyat érez arra, hogy hivatalossá tegye párkapcsolatát, vagy legalább jelezze, mennyire komolyak a szándékai.

Havi horoszkóp

Segíteni próbált valakinek, ami nem egészen úgy sült el, ahogyan tervezte. Bár amint észrevette, hogy rossz úton jár, azonnal korrigált, sajnos már késő volt. Mivel mindenki tudja, hogy jó szándékkal próbált segíteni, nem lesz semmiféle negatív következménye a történetnek. Ebben a hónapban több régi barátjával is találkozhat szándékosan vagy akár véletlenül. Használja ki ezeket a lehetőségeket a kapcsolatápolásra. Régi kapcsolataiból, abból ahogyan most érzi magát régi ismerősei társaságában, sok mindent megérthet önmagával kapcsolatban. Azt is újragondolhatja, milyen céljai, tervei voltak régen, és ezekből miket valósított meg. Ha úgy érzi, többre is vihette volna, ne gondolja, hogy már késő!

A hónap mottója: Pozitívnak lenni nem azt jelenti, hogy mindenbe belenyugszunk. Sokkal inkább, hogy a jó megoldás reményében felkutatjuk az erőforrásainkat, és azt tesszük, ami helyes és megfelelő.