horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Igyekezzen elkerülni mind munkájában, mind magánéletében, hogy függőségi viszonyokat hozzon létre maga körül, mert nehezen szabadulhat belőlük.

Heti horoszkóp

Talán az Ön túlzott ragaszkodása vagy minden határon túlmenő áldozatvállalása távolítja el kedvesét. Időnként úgy érezheti párja, hogy Önnek nincsenek saját vágyai, saját elképzelései, csak azt lesi, hogy őt mivel tudná magához kötni. Ez egy idő után mindenkinek terhessé válik, még ha pozitívak is a szándékai.

Havi horoszkóp

Munkája a szokásosnál jobban igénybe veszi most, sőt az is előfordulhat, hogy túl sokat követel Öntől, amit persze megszenved a magánélete. Sajnos ezekben a hetekben semmit nem kap ingyen, rengeteg rutinfeladat vár Önre és súlyos döntéseket kell hoznia. Párkapcsolatában a megszokás és a kötelességérzet veheti el az erejét. Legyen tekintettel kedvesére, de ne azért tegyen meg dolgokat, mert ő azt minden bizonnyal elvárja. Ha nem tiszta szívből tudja adni, inkább ne adja. Készítsen számvetést arról, hol tart a kapcsolatuk és merre fejlődhet tovább. Ha ez nem éppen az, amiről álmodott, akkor máris kezdjen el ellene tenni és saját maga kezdjen változásokat hozni az szerelmükbe!

A hónap mottója: A fiatalság nincs összefüggésben az évek számával, csak a lélek frissességével.