horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Úgy érzi, nagy ára van annak, hogy saját elképzeléseit megvalósíthassa, mert az több ponton is ütközik mások érdekeivel, más megoldással azonban nem lenne elégedett.

Heti horoszkóp

A társas viszonyokon belüli kapcsolatok és konfliktusok most a szokásosnál erősebb érzelmi színezetet kaphatnak. Figyelje meg, hogy ilyenkor mit tesz, mond vagy érez, mert így olyasmit is észre vehet magán, aminek általában nincs tudatában, de ami fontos részét képezi.

Havi horoszkóp

Ez a hónap a lehetőségekről és a döntésekről szól a Szűz jegy szülötteinek. Olyan mintha az élet tálcán kínálna bizonyos lehetőségeket, amelyek kecsegtetőek ugyan, de nem illeszkednek az Ön terveibe. Más jegyek számára talán nem jelentene gondot egy ilyen helyzet, de a Szüzek nem szívesen változtatnak úticélt, ha már kitalálták, merre tartanak. Ugyanakkor pontosan érzi, hogy ez a mostani lehetőség ritka és megismételhetetlen esély. Ha biztosan tudhatná, hogy ez az Ön útja, egy pillanatig sem habozna, de mivel kockázatos a döntés, és nagy a tét, megijed a döntés felelősségétől. Amíg csak teheti, kivár és kétségbeesetten várja, hogy vagy egy biztos jelet kapjon, vagy valamelyik lehetőségről kiderüljön, hogy nem reális. Bármelyik út mellett dönt is, helyesen cselekszik. A lényeg most a felelősség vállalása. A hónap mottója: „Egy törvényes csók sosem ér fel egy lopott csókkal!”