horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Nagy lépést tesz egy új terve vagy vállalkozása megvalósítása felé. Nem is gondolta, hogy mindez ennyire egyszerűen halad majd a maga útján.

Heti horoszkóp

Belső elégedetlenségéről hiába próbálja meg elterelni figyelmét sok munkával, ismeretek gyűjtésével, nyelvtanulással. Ha az igazi okot nem tárja fel, ha nem talál gyógyírt arra a magányra, amit szinte egész életében érzett, akkor csak ideig-óráig tudja meggyőzni önmagát.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban meglehetősen sok feladata lesz. Pontosan tudja, hogy ügyfelei és munkatársai mit szeretnének hallani, de nem akarja őket üres ígéretekkel „altatni”. Most nem csak a munkájában kell a szokásosnál jobban helytállnia, hanem a magánéletében is. Elképzelhető, hogy megszakad egy régi barátsága, az ilyen eseményeknek azonban mindig komoly oka van egy Szűz jegyű szülött esetében. Szomorkodás helyett inkább tekintsen előre, és próbálja pozitív szemlélettel levonni a tapasztalatokat. Az ősz hangulata természetesen Önt sem hagyja hidegen - szerelmi téren visszafogott, de élettel teli időszak következik. Engedje magát boldognak lenni, és élvezze az élet örömeit! A hónap mottója: Minél jobban ismersz valakit, annál kevésbé tiszta az a kép, amelyet róla alkotsz.