horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Amikor valamilyen belső feszültség gyötri, legtöbbször vásárlásban vezeti le energiáit. Muszáj szépséget és harmóniát teremtenie maga körül, legalább tárgyakban.

Heti horoszkóp

Egyszerre két irányba húz: a teljes szabadság vagy a jól bevált, biztonságot adó rutin felé. Nem igazán tudja, hogy lépjen-e vagy visszavonuljon. Elsöprő változtatásokat hajthat végre életében, különösen ha terhesnek érezi kötöttségeit vagy felelősségeit.

Havi horoszkóp

Párkapcsolatában, házasságában harmonikus időszak valószínű, párja rengeteg ötlettel halmozza el, hogy milyen programokat szervezzenek maguknak. Mivel Ön is nyitott ezekre, nem fog problémát okozni, hogy megbeszéljék, hova menjenek, és mit csináljanak. Elmehetnek olyan koncertekre, előadásokra, amelyekre régóta készülnek, csak eddig még nem kerítettek rájuk időt. Több baráti, családi összejövetelt szervezhetnek. Időnként problémákra számíthat munkahelyén, ugyanis főnöke többször is olyan utasításokat ad Önnek, amelyeket nem szívesen teljesít. Azt érzi, hogy csak uralkodni, parancsolgatni akar és Ön ezt nagyon nehezen viseli el. A hónap végére azonban harmonizálódik viszonyuk, újra helyreáll kettejük kapcsolata. A hónap mottója: Nem a hibáink határoznak meg bennünket, hanem ahogy kezeljük őket.