horoszkóp
Szűz

08/24 - 09/23

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Talán még soha nem volt ilyen erős Önben annak a vágya, hogy nyomot hagyjon maga után a világban. Ez megijeszti, mert nem tudja, hogyan is tehetné ezt meg. Ne aggódjon, kreativitását, teremtő erejét sokféleképpen megélheti, akár a művészetekben, akár a munkájában, sőt még érzelmi kapcsolataiban is.

Heti horoszkóp

Amíg neheztelés van Önben bármelyik közeli hozzátartozója vagy kedvese iránt, nem tudja megteremteni azt a szeretetteljes légkört, amire vágyik, és amely a valódi otthon melegségét biztosítja Önnek. Tisztázza a korábbi félreértéseket és legyen valamivel megbocsátóbb!

Havi horoszkóp

Az elkövetkező hetekben nehezebben fejezi ki érzelmeit és spontaneitása is alábbhagyott. Ne aggódjon emiatt, ez csak átmeneti állapot. Kedvező ez a visszavonult időszak arra, hogy némi távolságból szemlélje a történéseket, általában az életet maga körül. Az, hogy létjogosultsága van az ilyen jellegű viszonyulásnak az élethez fontos felismerése az elkövetkező heteknek, amely lényeges lesz a későbbiekben is. Emellett azért most is része lesz izgalmas élményekben, de néha felmerül majd Önben a kérdés, vajon adnak-e ezek annyit, hogy megérje olyan sok időt és energiát áldozni az elérésükre. Nehezebben viseli ebben az időszakban az egoizmust. Egyszerűen nincs türelme azokhoz az emberekhez, akik nincsenek tekintettel másokra.

A hónap mottója: Bárkivel is találkozol, mindenki tud valami olyasmit, amit te nem.