horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Most Önre is érvényes, hogy nem lenne szabad összekeverni az érzelmeket és az üzletet! Ha mégis így tesz, több munkával érheti el ugyanazt az eredményt.

Heti horoszkóp

Vigyázzon jobban egészségére és ne követeljen meg magától olyan dolgokat, amelyekre kipihenten is aligha lenne képes! Ez a hét inkább a tudatos pihenésről és töltekezésről szóljon. Egyen, igyon olyan dolgokat, amelyek feltöltik energiával és lehetőleg elfoglaltságokat is csak ilyeneket keressen.

Havi horoszkóp

Határozza el, hogy ebben a hónapban kihasznál minden kínálkozó lehetőséget. Ha meghívják valahová, gondolkodás nélkül fogadja el, ha lehetősége van megismerkedni valakivel vagy valamivel, tegye meg. Ha utazásra nyílik lehetősége, induljon azonnal. Meglepődve fogja tapasztalni, mennyi mindent hagyunk elmenni magunk mellett. Ezután már csak azt kell kitapasztalnia, mi az, ami Önt személy szerint igazán érdekli, mi mindent szeretne megismerni, kipróbálni és könnyedén módot fog rá találni. Talán semmi más nem tölt fel annyi energiával, mint amikor megéljük belső vágyainkat, de ehhez fel kell tudnunk ismerni a lehetőségeket és mernünk kell megfogalmazni, hogy merre szeretnénk továbbhaladni. A hónap mottója: „Az öröm, amin osztozunk, kétszeres öröm. A bánat, amin osztozunk, félbánat.”