horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az a fajta feltétlen bizalom, amit új párjától kap, arra készteti, hogy átgondolja a partnerkapcsolatról alkotott eddigi elképzeléseit. Nem gondolta volna, hogy működőképes lehet egy szerelem, ha a két fél ennyire közel engedi egymást, ha ennyire őszintén kimutatják érzéseiket.

Heti horoszkóp

Nagyon jól érzi magát barátai társaságában, hiszen semmi sem tölti fel annyira, mint amikor érzi, hogy szükség van Önre, amikor mindenki Önre figyel vagy a segítségét, szakértelmét veszi igénybe. Ezzel barátai talán még többet adnak Önnek, mint amit ők kapnak cserébe.

Havi horoszkóp

Elég intenzíven és pörgősen kezdődik az augusztus, így a hónap második felében már egyre inkább keresi a lehetőséget a visszavonulásra és a nyugalomra. Szívesebben dolgozik a háttérben, szerényen, de alaposan, és még az elismerésre sem vágyik annyira, mint máskor. Jó érzés most egyetlen fogaskeréknek lenni a hatalmas gépezetben. Magánéletében leginkább kapcsolati problémákkal kell most foglalkoznia, amelyek apróságok miatt kialakult véleménykülönbségekből fakadnak. Bizonyos szempontból szinte érthetetlen is, hogy miért jelentenek ezek gondot, hiszen máskor szemet hunynak ilyen dolgok fölött. Valami változás kezdődött mindkettőjük életében és tudat alatt ez teszi feszültebbé mindkettőjüket. Ne féljen az újtól, csak jót hoz!

A hónap mottója: Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog!