horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Sikerül elrendeznie egy kisebb családi összezördülést. Most már látja, hogy valóban jól döntött, amikor türelmesen és barátságosan viselkedett.

Heti horoszkóp

Bármit is tervez munka terén, könnyen megvalósíthatja, sok segítséget kap hozzá. Felettesei Ön mellett lesznek, akár ölébe is hullhat egy magasabb pozíció, nem kell most érte túl sokat tennie. Saját vállalkozás alapításához is rendkívül kedvező ez a hét főleg, ha főállása mellett vannak tervei.

Havi horoszkóp

Erős, belülről fakadó érzések kerítik hatalmukba. Mindent mély érzésekkel él át, bármivel foglalkozik is. Emiatt több dolgot is átértékel magában. Olyan területek, amelyek eddig csak mellékes szerepet töltöttek be életében, különösen fontossá válnak. Kapcsolatai is hevesebbek, szenvedélyesek most a tavasz kezdetén, ami egyúttal intenzívebb, mélyebb élményeket is jelent. Arra azonban figyeljen oda, hogy felfokozott érzelmi energiája ne negatív érzésekben nyilvánuljon meg, vagyis kerülje a féltékenységet, a versengést és ne próbálja manipulálni a környezetében élőket. Talán csak szerelmi téren használhatja manipulatív erőit, de csak akkor, ha biztos benne, hogy nem okoz fájdalmat flörtjével.

A hónap mottója: Mindig van újrakezdés, mert soha sincs vége semminek.