horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Az esti órákban nehezen áll ellen az érzéki kísértéseknek, ezért csak olyan helyzetekbe menjen bele, amelyekről tudja, mit hozhatnak.

Heti horoszkóp

Ha kísértést érez arra, hogy csapongjon a feladatok között, jusson eszébe, hogy a szétszórtság kizárja a hatékony munkát. Valamilyen oknál fogva azt hiszi, több minden megy majd jól, ha arra koncentrál, ami nincs rendben és mindenen javít egy kicsit. Értékelje azokat a dolgokat, amelyek jól működnek!

Havi horoszkóp

Társasági élet szempontjából a hónap első két hete lesz a legintenzívebb. A független, új barátságokra vágyó Vízöntők azt tapasztalhatják, hogy ha eljárnak otthonról, ha érdeklődési körüknek megfelelő programokon vesznek részt, akkor olyan emberekkel ismerkedhet meg, akikkel rengeteg a közös témája, és akik megértik Önt. Családi életében is nagyon jók a kilátásai, fontos hírekre számíthat, és környezete büszkévé teheti ezekben a hetekben. Ha bármikor túlterheltnek érzi magát vagy kétségei támadnak, beszélje meg szeretteivel az ügyeit. Lehet, hogy sok mindenre képes önállóan is, de ne feledje, másoknak is jó érzés, ha időnként támaszul szolgálhatnak Önnek. Szerteágazó tervei és elkötelezettségei miatt óvatosan kell beosztania a pénzét. A hónap mottója: Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.