horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Legszívesebben valaki másra bízná, hogy törődjön az Ön pénzügyeivel. Ha ezt nem is teheti meg, tanácsot mindenképp kérhet családtagjaitól.

Heti horoszkóp

Különlegesen szép élményben lesz rész ezen a héten, amelynek hatására egészen másképp látja párkapcsolatát a továbbiakban. Hatalmas rejtett energiakészletek szabadulnak fel Önben és úgy érzi a világot is képes lenne kifordítani a sarkából, visszatér az emberekbe vetett hite.

Havi horoszkóp

Amikor csak tudatosul Önben, hogy még csak most kezdődik a tél, egyre erősebben érzi, hogy formába kellene lendülnie. Használja, ki, hogy jól esik mozognia! Olyan sportágat válasszon, amely valóban élvezetet jelent Önnek, pl. valamilyen játékot. Tollas vagy fallabda közben például észre sem veszi, milyen intenzíven igénybe veszi teste minden izmát. Így egyszerre javíthat fizikai kondícióján, formálhatja alakját és játszhat. Az ehhez hasonló mozgásformák sokkal inkább megfelelnek a társasági életet minden formában élvező Vízöntőknek. Ne is gondoljon arra, hogy most esetleg súlyfölöslegtől akar megszabadulni, egyszerűen csak élvezze a játékot és a többiek társaságát. A hónap mottója: Csak a kötelesség teljesítése adja meg az embernek az élet nyugalmát és a lelkierőt.