horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Azok a kapcsolatok, amelyek nem felelnek meg az Ön számára vagy személyes céljainak, most könnyen véget érhetnek. Ezt eleinte veszteségként élheti meg, de ezt hamarosan felváltja majd a megkönnyebbülés és szabadság érzete. Tudatosan becsülje fel kapcsolatait, különben a körülmények fogják erre rákényszeríteni.

Heti horoszkóp

Szellemi, metafizikai vagy okkult érdeklődése felélénkül. Még az asztrológia tanulmányozását is komolyan fontolóra veheti. Pszichikai tapasztalatokra vagy meglátásokra tehet szert. Mindenképp egy fejlődési periódust él át. Nagyobb késztetést érezhet mások segítésére.

Havi horoszkóp

Emberi kapcsolatai a szokásosnál is fontosabbak lesznek Önnek decemberben. Családjával és barátaival mély, intenzív kapcsolatot fog ápolni. Kedvesét kissé háttérbe szorítja most, inkább a többi családtagjával lesz elfoglalva, nagy beszélgetésekre, igazi szeretetteljes közelségre számíthat. Jól esik most otthonában tölteni idejét, meghívni magához barátait, szeretteit. Ezekben a hetekben könnyen leadhat esetleges súlyfeleslegéből, mert bár jókat főz, elsősorban a vendégeit szeretné kényeztetni, nem önmagát. Munkahelyén nem várható jelentős változás ebben a hónapban. Kollégáival kellemesen el tudnak beszélgetni, jól együttműködnek a munkában. A hónap mottója: A varázslat nem az állandóságban, hanem a változásokban van.