horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Végre azt érzi, hogy olyan partnert talált, akire teljes egészében rábízhatja magát, ugyanakkor tökéletes szabadságot biztosít Önnek.

Heti horoszkóp

Óvakodjon a meggondolatlan kijelentésektől és ne szeszélyeskedjen! Kedvese azért próbál minden eszközzel közeledni Önhöz, mert nem tudja elviselni a kettőjük között támadt távolságot. Nyugtassa meg, hogy csak egy kis egyedüllétre van szüksége, de továbbra is szereti őt.

Havi horoszkóp

Júniusban keresnie kell a lehetőséget arra, hogy levezesse a felesleges gőzt. Ezt teheti aktív tevékenységekkel is, sporttal, kirándulással vagy akár passzív pihenéssel, olvasással, nagy alvásokkal. A lényeg, hogy folyamatosan teremtsen lehetőséget a szervezetének a feltöltődésre. Az elkövetkező néhány hét ugyanis a tervezgetés időszaka és egészen mást mer megálmodni kipihenten, erőtől duzzadóan, mint kimerülten és túlhajszoltan. Figyeljen oda az Ön számára fontos emberekre. Ez nem feltétlenül családtagokat jelent, hiszen annyi más fontos kötődésünk alakul ki az évek alatt. Érdemes elgondolkodnia rajta, kik azok, akiknek sokat köszönhet, akiket közel érez a szívéhez kapcsolatuk intenzitásától vagy jellegétől függetlenül.

A hónap mottója: Semmi sem korlátozott - sem a források, sem más. Csak az emberi elme teremt korlátokat.