horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Bár alapvetően elégedett az életével és úgy érzi, nem lehet oka panaszra, mégis mindig ott motoszkál Önben az érzés, hogy talán ennél is van jobb.

Heti horoszkóp

Hajlamos ma az önsajnálatra, pedig erre most igazán nincs oka. Tény, hogy néhány dolog nem egészen elvárásai szerint történt, de később be fogja látni, hogy sokkal jobb, hogy így alakult az élete és a kapcsolata, mint ahogy szerette volna. Bízzon benne, hogy minden jól végződik!

Havi horoszkóp

Ebben az időszakban nagyobb kedvvel és lelkesedéssel lát majd munkához, és olyan dolgokra is marad energiája, amiket eddig csak halasztgatott. Felszínre kerülhetnek bizonyos érzelmi konfliktusok - főleg családtagjaival kapcsolatban számíthat ilyen helyzetekre. Ezek megoldásához szembe kell néznie a tényekkel, és bátran ki kell állnia a saját igazáért, ha épp arra van szükség. Töltsön sok időt a természetben, mert most különösen jó és nyugtató hatással van Önre a zöld környezet. Szerelmi életére nagyon pozitívan hatna, ha minél több közös programot szerveznének kedvesével. Ez lehet egy egyszerű bevásárlás is vagy tervezgethetik következő utazásukat, a lényeg, hogy együtt csinálják! A hónap mottója: Nagy hatással van az emberre, ha olyannak látják, amilyen lenni szeretne.