horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ha raktározza, gyűjtögeti sérelmeit, elégedetlenségét, előbb-utóbb kitör, mint egy vulkán és mindent elpusztít. Mondja ki azonnal, ha valami bántja, vagy ha valamit másképp szeretne. Legyen tudatában, hogy egyenrangú minden kapcsolatában munkahelyén éppúgy, mint magánéletében.

Heti horoszkóp

Legyen türelmes a környezetében élőkkel. Türelme, illetve hasznos tanácsai most sokkal többet érnek, mint az ingerült kifakadások. Társas kapcsolatokban számítani lehet kisebb-nagyobb konfliktusokra, de ezek hatása inkább pozitív, hiszen kisütik a felszín alatt rejlő feszültségeket.

Havi horoszkóp

Sok időt tölt most álmodozással, ami alapvetően nem jellemző Önre. Ez annak a jele, hogy elhanyagolta kissé érzelmi életét és túlságosan hangsúlyosak voltak az utóbbi időben az anyagiakkal vagy a munkájával kapcsolatos kérdések. Ezek persze szintén nem elhanyagolhatók, hiszen Ön képtelen gondtalannak érezni magát, ha ilyen jellegű nehézségekkel kell szembenéznie. A kérdés ebben az esetben inkább a helyes egyensúly megtalálásán van. Talán könnyebb szőnyeg alá söpörni és figyelmen kívül hagynia érzelmi igényeit, de ezzel egy létfontosságú belső forrását zárja el. Ismerkedjen önmagával, vegye észre saját érzelmi reakcióit, azokat a finom kis válaszokat, amelyeket egy-egy helyzetre, egy-egy személyre ad! Így megtalálhatja, hol szivárog el ereje és hol van szüksége belső megerősítésre. A hónap mottója: „Az eretnekség csak egy másik szó a gondolat szabadságára.”