horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Új kapcsolatában legyen kicsit türelemmel! Először erősítse meg a kettőjük közötti érzelmi szálakat és csak azután lépjen előre bármely más területen.

Heti horoszkóp

Csak úgy duzzad az energiától és ez mindig is vonzotta az ellenkező nem tagjait. Ön is komoly ígéreteket kap, ha lehetőséget teremt magának az ismerkedésre. Tényleg kár lenne most otthon maradnia. Fogadja el barátai meghívását, még ha olyan helyre mennek is, ahová nem lenne kedve!

Havi horoszkóp

Emberi kapcsolatai a szokásosnál is fontosabbak lesznek Önnek decemberben. Családjával és barátaival mély, intenzív kapcsolatot fog ápolni. Kedvesét kissé háttérbe szorítja most, inkább a többi családtagjával lesz elfoglalva, nagy beszélgetésekre, igazi szeretetteljes közelségre számíthat. Jól esik most otthonában tölteni idejét, meghívni magához barátait, szeretteit. Ezekben a hetekben könnyen leadhat esetleges súlyfeleslegéből, mert bár jókat főz, elsősorban a vendégeit szeretné kényeztetni, nem önmagát. Munkahelyén nem várható jelentős változás ebben a hónapban. Kollégáival kellemesen el tudnak beszélgetni, jól együttműködnek a munkában. A hónap mottója: A varázslat nem az állandóságban, hanem a változásokban van.