horoszkóp
Vízöntő

01/21 - 02/20

0

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Napi horoszkóp

Ön úgy akar kötődni kedveséhez, hogy közben függetlenségét is megőrizze, pedig ez alapvetően vagylagos kérdés. Bármilyen negatív tapasztalatai voltak is régen az elköteleződéssel, emiatt ne partnere szenvedjen. Hosszú távon nem várható el tőle, hogy egy fél szívvel megélt kapcsolattal beérje.

Heti horoszkóp

Nehezen tud spórolni és mostanában nem élte ki eléggé vásárlási lázát, ezért ezen a héten valószínűleg meglepi magát néhány új dologgal. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalása, hiszen keményen megdolgozott ezért a pénzért és sürgető adósságai sincsenek.

Havi horoszkóp

Ebben a hónapban különösen nagy hasznát veszi képzelőerejének és kifogyhatatlan belső erejének. Olyan intenzíven éli meg a történéseket, élményeket, mint már régen. Annak azonban jó, ha tudatában van, hogy a képzelet és az erő – különösen a teremtő erő – veszélyes párosítás. Valószínűleg többször tapasztalja majd, hogy egy-egy esemény, amire nagyon vágyott, amire sokat gondolt, váratlanul megtörténik Önnel, üzenetet kap valakitől, akire épp aznap gondolt hosszú idő után először, vagy éppen elhárulnak az útjából az akadályok. Fontos az ilyen időszakokban, hogy kellően pozitív legyen a hozzáállásunk a világhoz, hiszen ugyanez a teremtő folyamat a negatív történésekben is realizálódhat. A hónap mottója: Ha önmagunkban nem találunk nyugalmat, fölösleges a nyugalmat másutt keresnünk.