Zajlottak szépen a celebesemények ezen a héten is, és most itt a heti trend ideje. Gondoltunk egyet, és ezúttal azokat szedtük össze, akiket a leginkább kritizáltak a divatbloggerek, valószínűleg ön is rögtön látni fogja, hogy kit miért. De azért nem szeretnénk gonoszak lenni ezúttal sem, szóval a cikk alján ezúttal is a legjobbra kell szavazni. Ön kinek bocsát meg a legkönnyebben?

Jennifer Morrison

Ha névről és képről nem ugrana be, hogy ő kicsoda: ő nem Ginger Spice, hanem Jennifer Morrison, aki Dr. Allison Cameron szerepét játszotta nyolc évig a Doktor House-ban. Hát ő most már vörös hajjal nyomul, és a héten egyik nap úgy döntött, hogy a ruhájára rávesz egy ilyen átlátszó valamit, félúton a függöny és az esőkabát között. Egy marha nagy masni súlyosbítja az egészet, klikkeljen a képre és nézze meg jobban, hátha önnek tetszeni fog!

Nicole Kidman

Ha az ember ilyen kihívó színt választ, akkor a fazonnak mindenképpen telitalálatnak kell lennie. Az egyik mérvadó divatblogon egyszerűen horrordressznek minősítették ezt a ruhát, ami egyébként a Versace divatházból került a vörös szőnyegre. És tegyük hozzá, a frizura sem különösebben előnyös.

Kirsten Dunst

Dunsztunk sincs (elnézést!), hogy miért öltözött pizsamába ez a színésznő az Erdem és a H&M közös eseményére. Ez nem egy pizsamaparti volt, amint a képeken lehet látni, a többiek normális ruhában voltak. Igen, tudjuk, ez most egy trend, de tetszik ez a trend egyáltalán valakinek? Ha önnek igen, alul mindenképpen Kirsten Dunstra szavazzon!

Vanessa Williams

Őt hadd tudjuk itt le egyetlen mondattal (úgyis van több a színész- és énekesnőről a képaláírásokban): túl sok abból, ami nem igazán tetszik, és túl kevés abból, amit viszont szeretünk látni Vanessa Williamsből.

Julianne Moore

Pedig az ő neve sokáig egyet jelentett az ízléssel, stílussal és kifinomultsággal, most viszont egyre gyakrabban kerül elő ha a melléfogásokról van szó. Jó, hogy ez a farmerszerű miniruha csak egy beszélgetős tévéműsorhoz volt az öltözék, nem a vörös szőnyegre, de azért Julianne Moore-nak akkor is ennél ezerszer jobb alakja van. Ha az ember valami olyasmit vesz fel, ami nem különösebben előnyös neki, akkor legalább egy olyan ruha miatt áldozzon fel egy kicsit a lehető legjobb külsőből, amit intenzíven szeret. Nem hisszük el, hogy ezen a ruhán lehetne bármit is találni, amit az ember annyira szerethetne, hogy azt mondaná, hogy nem érdekel, hogyan áll, akkor is felveszem. De hát ő mégis felvette, sopánkodtak is a divatkritikusok.

Sarah Jessica Parker

Önnek ki tetszett a legjobban a kritikák ellenére?

Hatodiknak pedig Sarah Jessica Parkert mutatjuk, aki, úgy tűnik, nem fogja többször Carrie Bradshaw-t alakítani. Ami olyan szempontból nem baj, hogy a legutóbbi film egyszerűen borzalmas volt, de olyan szempontból sem, hogy Sarah Jessica Parkert örökre divatikonként könyvelték el így is.

Úgyhogy egy-egy ilyen relatív melléfogás semmit sem fog ártani a hírnevének, legfeljebb azt mondja, hogy kísérletezett, és fazonban ez a ruha tényleg nagyon az ő stílusa. Dehát mint minden állatos mintával, a leopárddal is vigyázni kell, mert elég könnyen átmegy gagyiba, főleg, ha az egészre rájön még egy kékben színjátszós átlátszó réteg.

Szerintünk inkább való ez az anyag Bea asszonynak, mint Sarah Jessica Parkernek, de persze nem várjuk el, hogy bárki egyet értsen, ha önnek ez tetszik a legjobban, szavazzon Sarah Jessica Parkerre fent! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezt a hat híres nőt nagyon lehúzták a héten ezekért a ruhákért

A legnagyobb sztárok is melléfognak néha Nicole Kidmantől Sarah Jessica Parkerig, a divatkritikusok viszont nem fogják vissza magukat. Ön kinek bocsát meg a legkönnyebben?

2 · Oct 22, 2017 12:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments