Követőinek többsége mélyen megveti Solti Ádámot szeretői viszonya miatt és alig vannak olyanok, akik egyetértenek felesége döntésével, miszerint megbocsátott a színésznek. Egyesek szerint azonban a házaspár valódi példaképekké vált.

Hatalmas felháborodást keltett egyes Facebook-felhasználók körében az a Story magazinban megjelent hír, miszerint a közelmúltban történtek példaképpé emelték a Solti-házaspár. 

Solti Ádám és 26 éves felesége, Berni nyolc éve alkotnak egy párt, ez idő alatt pedig számtalan örömteli és drámai pillanatban volt részük. Ám házasságuk legnagyobb próbatételét Ádám szeretői viszonyból született gyermeke jelentette, amelyen Berni végül felülkerekedett, így pedig sorstársai példaképévé vált

– írta a Story.

A közösségi médiában záporozni kezdtek a kommentek, a felhasználók szerint ugyanis Berni viselkedése inkább ellenpéldaként kellene, hogy szolgáljon. Többségük mélyen megveti Ádámot, és elképzelni sem tudják, hogy tette hogyan nyert bocsánatot.

Vicces, nincs olyan szerelem, szeretet ami ezt a helyzetet megbocsájthatná, nem értem ezt a nőt!

Mitől példakép, attól hogy hülye?

Példakép? Én biztos nem bocsájtottam volna meg...adtam volna neki olyan megbocsájtást…

Ennek a nőnek semmi büszkesége nincs, ennyire senkit nem lehet szeretni aki így átveri a másikat! A pasin látszik, hogy sunyi!

Miért lenne bárkinek ezért példaképe?? Mekkora hülyeség ez? Több ezer nővel fordult elő már ez. Remélem nem attól lesz példakép, mert nem rúgta ki a férjét! Mint ahogy sok más nő sem, pedig minden ilyen pasas megérdemelné!

– szóltak hozzá többen.