Már a Való Világ villájában eltöltött idő alatt is számtalanszor megnevettette mind a nézőket, mind pedig a villatársait VV Viki. Most pedig úgy tűnik, a stand up műfaja felé vette az irányt az egykori villalakó.

VV Vikit, azaz Pácz Viktóriát a Való Világ Powered by Big Brother című reality hatodik szériájában ismerhették meg a tévénézők. Már akkor is humorával nyerte el a rajongók szimpátiáját, az azt követő években pedig több csínyt is elkövetett utódaival a műsor későbbi évadjai során. A legutóbbi szériában például a naiv VV Mercit verte át azzal a hazugsággal, hogy egy csokoládéval kereskedő cégnek készít vele reklámot.

Merci nekem egy igazi rejtély, nem hiszem, hogy létezik olyan lány, aki ennyire naiv vagy ennyire könnyen elhisz dolgokat, ezért kitaláltam egy ilyen castingos játékot és nagyon vártam, hogy meddig tudok elmenni. Bevallom őszintén, azt hittem, rögtön le fogok bukni, hogy itt valami csalafintaság van és az első mondat után rájön Merci, hogy én most itt szórakozok, de nem így történt és rettentő nehéz volt visszafognom, hogy ne röhögjem rögtön arcon

– mondta Viki, aki nem tudott akkora hülyeséget kitalálni, amit Merci ne csinált volna meg.

Úgy tűnik, Viki azóta is szívesen vállalja magára a hangulatfelelős szerepét, ugyanis az egykori villalakó már humoristaként tevékenykedik. Egyik legújabb Facebook-bejegyzésében árulta el a rajongóinak, hogy lezajlott az első fellépése, valamint díjat is nyert már új hivatásával. 

Sziasztok!

A tegnapi nap egy új kezdet számomra, hiszen megnyertem a 2022-es Humortechnikumot!!!! 

Mostantól a lehetőség adott arra, hogy tanuljak, fejlődjek, és egyszer a Showder Klub színpadára is eljussak! Köszönöm szépen a támogatást minden barátomnak, kollégámnak akik minden héten elkísértek, meghallgattak, bíztattak. A versenyzőtársaimnak, akikben egy igazán színes, szórakoztató társaságot ismertem meg, gratulálok mindenkinek!  Köszönöm a zsűri és Orosz Gyuri bizalmát, remélem rá fogok szolgálni a jövőben. 

És hát akikre mindig számíthatok, akkor is ha esik ha fúj, a családom, akikkel szerintem igazi fogalom lettünk a humortechnikum hétfői alatt! Köszi Pácz család

– írta Facebook-bejegyzésében Viki.