Az énekesnő hálát adott, bejegyzésével igencsak meghatotta a követőit.

Rúzsa Magdinak tizenhat évvel ezelőtt gyökeres fordulatot vett az élete,

miután 2006-ban megnyerte a Megasztár harmadik szériáját.

Az akkor még egészségügyben dolgozó 20 éves tehetségnek ezt követően rohamtempóban beindult a karrierje: sorra adta ki a lemezeit és felkérést felkérés követett.

A sorsfordító pillanatról az énekesnő egy Instagram-bejegyzésében emlékezett meg: megható posztban adott hálát a lehetőségért, valamont rajongói támogatásáért és szeretetéért.

Tizenhat éve ezen a napon megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt… Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba.

Köszönöm az esélyt! Igyekszem továbbra is sok szépet adni, és ahogy ígértem, segíteni azokat a fiatal tehetségeket, akikben meglátom azt a szikrát, ami engem is elindított.

Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot.

Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni.

Köszönöm Istenem, hogy a tenyereden hordozol!

– írta bejegyzésében Rúzsa Magdi.