Bea és nagyobbik lánya között különleges kapocs van.

Gáspár Evelin a mai napon ünnepli 28. születésnapját. Az alkalomból a fiatal lány édesanyja, Gáspár Bea egy megható videót posztolt az Instagram-oldalán. A megvágott felvételen Evelinnel közös fotók szerepelnek, amelyeken tisztán látszik, hogy nagyon szoros a kettejük kapcsolata. 

A videó mellé egy szívhez szóló üzenetet is írt Bea asszony, aki elárulta: bár nagyon fiatalon – 20 évesen – szülte nagylányát, mégis őt tartja élete legjobb döntésének. Mint azt kifejtette, Evelin mindenben számíthat rá, és ahogy eddig, úgy ezentúl is maximálisan támogatják majd egymást. 

„Drága NAGYLÁNYOM! @evelingaspar 28 évvel ezelőtt már sejtettem, de még nem tudtam 20 éves fejjel, hogy életem legjobb döntése lesz téged fiatalon a világrahozni! Veled minden jó! Biztos pont vagy az életemben!

Formálsz, tanítasz,véleményt alkotsz, amit mindig elfogadok, mégha néha nem is úgy tűnik! 28 közös év! Mennyi mindent átéltünk ketten, hárman, négyen! Mennyi közös emlék!

A Jó Isten áldását kérem Rád, boldogságban, egészségben és bőségben! Nagyon-Nagyon SZERETLEK! Amíg élek, rám mindig mindenben számíthatsz, ezt ne feledd!!! Te vagy az egyik legjobb dolog az életemben! (A másik a tesód). Ember nem kívánhat jobb gyermeket nálad! Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyen vagy, mert így vagy nekem a világ legszebbje, legjobbja a leg-leg-leg!”

–írta Bea az Instagram-bejegyzésben.