A 48 éves televíziós műsorvezető őszintén elárulta, hogy mit gondol Harry herceg feleségéről.

Liptai szerint a színésznőből lett hercegné Kamillával és Katalinnal ellentétben nem értette a királyi léttel járó szabályokat, ezért volt képtelen beilleszkedni a Windsor-családba.

„Meghan amerikaiként nem tudta értelmezni a királyi család működését és annak játékszabályait. Inkább kilépett onnan a férjével, és ez sokaknak nem tetszett. Ugyan nem hallottam, mert nem voltam közel, de tudom, hogy az emberek egy része kifütyülte Harryt és Meghant, amikor megérkeztek a Szent Pál-székesegyházba.

Ez is szép Nagy-Britanniában, ott a nép bárkit megítélhet következmények nélkül, füttyel, tapssal, ovációval, bárhogy. Mint oly sok minden, ez a szólásszabadság is tetszik az britekben”

– fogalmazott Liptai Claudia a Story-magazinnak.

Már több mint két éve, hogy a sussexi hercegi pár az Instagramon bejelentette: visszalépnek uralkodói tevékenységüktől. A pár távozása a 2020-as év egyik legfelkapottabb témája volt. A bulvárlapok az ifjú hercegnő minden lépését követték, egyetlen alkalmat sem szalasztottak el, hogy rossz színben tüntessék fel Harry herceg etikettszegő feleségét.

Oprah Winfrey műsorában robbant a bomba

Harry és Meghan Oprah Winfrey-nek adott interjújukban számos ponton ártottak a brit királyi család jóhírének: beszámoltak például arról, hogy amikor a hercegné a mentális állapota miatt segítséget kért az udvartól, határozottan hátat fordítottak neki, mondván, ha a problémái napvilágot látnának, az rossz fényt vetne a palotára. A legnagyobb megrökönyödést mégis az váltotta ki, amikor a pár elárulta: rendszeresen azt tippelgették, hogy milyen bőrszínű lesz a születendő gyermekük.