Berki Krisztián halála óta Mazsi először adott terjedelmesebb interjút, amelyben ígéretet is tett néhai férjének.

Berki Krisztián halála az egész országot megrázta. A tragédia után felesége, Berki Mazsi teljesen visszavonult a médiától és egészen mostanáig szinte alig hallhattunk róla. Nemrég azonban a Borsnak adott interjút, amelyben részletesen mesélt néhai férjével folytatott utolsó beszélgetéséről, valamint ígéretet tett elhunyt szerelmének, hogy kislánya érdekében mihamarabb talpra áll.

Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, hogy mennyire szeretjük egymást. Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában.

– mesélt a tragédia előtti órákról az özvegy, aki anyagilag teljesen magára maradt, ugyanis Gyermekgondozást segítő ellátást (GYES) nem kap, Mattesz Csillával közösen tervezett vállalkozását pedig végül mással hozza tető alá Gesztesi Károly egykori szerelme.

Ez egy újabb döfés volt számomra. Csilla nénit egy éve ismerem, és elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy a barátunk. A szakmai tudásáért tisztelem, és hálás vagyok, amiért a kislányommal foglalkozott. Üzletileg tisztességtelen volt velem, emberségből nálam megbukott

– fogalmazott Berki Mazsi, majd a következő ígéretet tette:

Mindent meg kell tennem, hogy Emma semmiben se szenvedjen hiányt. Egyedüli anyaként családfenntartó lettem. Innen is megígérhetem a kislányom édesapjának, hogy mindent meg fogok tenni, hogy egy teljes értékű életet éljen a gyermekünk.