Szerencsés az, aki tudja, hogy egy testvéri kapcsolat milyen erős tud lenni. A listánkon szereplő testvérpárok tagjai nemcsak, hogy jó viszonyt ápolnak egymással, de mindketten ismertek is lettek a hazai celebvilágban.

Peller Anna és Peller Mariann

A Peller-nővéreknek kisgyermek koruk óta nagyon jó a viszonyuk egymással, Mariann kislánykorában szinte második anyjaként tekintett a nővérére. Hiába van már mindkettőjüknek családja, ha bármilyen nagyobb fordulat történik az életükben, egymást hívják fel először. A szakmai kihívások terén is egy csapatot alkothatnak, az RTL Klub Reggeli című műsorát például gyakran vezetik együtt.

Király Viktor és Király Linda

A Király-testvérek a lista kakukktojásainak számítanak, hiszen összesen hárman vannak. Viktor ikertestvére, Benjamin csak hobbi szinten foglalkozik zenéléssel, ám bátyja és Linda nemzetközileg ismert sztárrá nőtte ki magát. Mind a magánéletben, mind szakmailag is hűen támogatják egymást.

Tóth Gabi és Tóth Vera

A Tóth-nővéreket egy év különbséggel a TV2 Megasztár című műsorában fedezték fel. Mindketten virágzó karriert tudhatnak magukénak, Gabi talán az egyik legsikeresebb évének mondhatta 2021-et. Eközben nővére, Tóth Vera kicsit visszavonult a médiaszereplésektől, ám fellépések terén őt sem kell félteni, mi több, magánéletükben is nagy a harmónia. Gabi és sztárséf férje, Krausz Gábor felhőtlen boldogságban neveli közös lányukat, Hannarózát, Verának pedig nemrég kérte meg a kezét szerelme, Pauli Zoli.

 Vastag Csaba és Vastag Tamás

Hasonlóan listánk előző testvérpárjához, a Vastag-fivérek is egy tehetségkutató műsorban, az RTL Klub X-Faktor című műsorában robbantak be a zenei életbe. Akkor egymás ellen versenyeztek, de testvéri kötelékükön a mai napig semmi sem ejtett csorbát. Kevesen tudják, de van egy harmadik testvérük is, Balázs, aki fivéreivel ellentétben kerüli a nyilvánosságot, ám testvéreire ő is bármikor számíthat.

Puskás Peti és Puskás Dani

Puskás Petit a TV2 Megasztár harmadik szériájában ismerte meg a közönség, később főként színházi berkekben folytatta előadói karrierjét. 2012-ben öccséből, Puskás Daniból is közismert zenészt faragott, miután együtt megalapították a The Biebers nevű zenekart. Dani nem csak billentyűse, de énekese is a bandának.