A műsorvezető egy igen viccesre sikerült fotó mellett tudatta, hogy a tesztje továbbra is pozitív.

Tokár Tomi egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. A műsorvezető rendkívül bosszús volt emiatt, hiszen kisfia második születésnapját kellett kihagynia. Tokár akkor egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg bánatát a követőivel.

Milyen érzés egyedül ünnepelni? Milyen érzés kinézni a tetőablakon és látni, hogy a kisfiad 2 éves szülinapi buliján csak te nem vagy ott? Ő integetve mosolyog, te némán bámulsz. Ez a nyomorult covid már milliószor elkaphatott volna, de mégis most történt, amikor a legrosszabb "távol" lenni

–írta a műsorvezető a múlt héten. 

Azóta eltelt egy hét, de Tokár tesztje még mindig pozitív. A szaglását ugyanakkor már visszanyerte, egy humoros fotón pedig azt is megmutatta a követőknek, hogy hogyan tesztelte a szimatát.

A műsorvezető egy kukába szagolt bele.

A fotó mellett elárulta: még sosem örült ennyire a büdös szemét szagának. Mindezen felbuzdulva újabb tesztet végez az elkövetkező napokban. 

ÚJRA ÉRZEK SZAGOKAT! Viszont még mindig pozitív vagyok Sosem örültem még ennyire a finom nyári forróságban aszalódó kuka különleges bukéjának szippantásától. De azt kibírom röhögés nélkül, hogy még mindig pozitívat tesztelek. Megyek beleszagolok még a két napja kertben felejtett joghurtospohárba, aztán reggel újra pálcikát dugok az orromba. Hurrá! (nem a kukában állok)

– írta legutóbbi Instagram-posztjában Tokár Tomi.