A youtuber saját csatornáján mondott véleményt az író legutóbbi interjújáról.

Lakatos Levente leginkább romantikus regényíróként ismert, egy ideje azonban Levente klubja nevű YouTube-podcastje is hatalmas sikernek örvend. Mint ismert, az író legutóbbi vendége Budai Laura volt, a titokzatos lány, akivel Azahriah az idei Szolnoki Palacsintafesztiválon, egy ToiToi vécé mögött került intim közelségbe.

Osváthnál – aki több mint négy éve üzemeltet YouTube-csatornát – teljességgel kiverte a biztosítékot a felvétel, ám ez csak az utolsó csepp volt a pohárban. A ValóVilág 8. szériájának játékosa kifejezetten nehezményezte, hogy Lakatos az utóbbi időben többször szerepeltetett örömfilmes lányokat. A ZSHOWtime műsorvezetője szerint a legnagyobb probléma, hogy az író ezzel népszerűsíti a pornóipart, ami káros hatással lehet kiskorú nézőire. 

Egy 19 éves lány ennek a videónak a hatására úgy dönt, hogy megpróbálja Dubajt, és mondjuk baja esik, akkor hogy tudsz elszámolni a lelkiismereteddel?! Hát nyilván sehogy, és ott már az egymilliós nézettség nem lesz elég Levi. Hidd el, hogy nem lesz elég

– fogalmazott Osváth, akit a videót követően egyesek csupán féltékenységgel vádoltak Levente felvételeinek magasabb nézettségi számai miatt.