Elárulta, mi a véleménye a gyorskajáról.

A Szikla egy hétfőn megosztott Instagram-videóban azt állította: még soha nem evett In-N-Out burgert, majd dokumentálta az első alkalommal szerzett tapasztalatait.

Ez egy történelmi pillanat! Ez az első alkalom, hogy kipróbáltam egy In-N-Out hamburgert sült krumplival. Igazából az első alkalom, hogy vásároltam itt bármit is

– árulta el az egykori pankrátor, aki összesen két dupla hamburgert és két adag hasábburgonyát vásárolt. A gyorskaját két különböző típusú tequilával párosította, majd egy bírálatot is megfogalmazott a tapasztalatairól.

Mint kiderült, az In-N-Out menü kifejezetten elnyerte a tetszését.

Tudta?

Az In-N-Out gyorsétteremlánc főként az Egyesült Államok nyugati partján terjeszkedik, leginkább friss alapanyag-használatáról ismert. A weboldalukon található információk szerint termékeiket sosem fagyasztják le, nem csomagolják előre vagy sütik mikrohullámú sütőben. A Mashed gasztronómiai hírportál szerint a „minőség iránti elkötelezettségük” és a húspogácsák lefagyasztásának megtagadása miatt csak a kaliforniai és a texasi pogácsaüzemeik 300 mérföldes körzetében üzemeltetnek üzleteket.