Az énekes először lépett fel, mióta felvállalta bénulásos betegségét.

Justin Bieber júniusban árulta el, hogy egy ritka neurológiai rendellenességet, úgynevezett Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, aminek következtében ideiglenesen lebénult az arca bal fele. Állapotáról akkor videóhívásban nyilatkozott az Inside Edition amerikai hírműsorban.

Amint látjátok, ez a szem nem pislog. Nem tudok mosolyogni az arcomnak ezen az oldalán… teljes bénulás

– mutatta meg Bieber, aki betegsége miatt kénytelen volt lemondani Justice World Tour című koncertturnéjának amerikai állomásait. Bár a rajongók rendkívül csalódottak voltak, a felépülési idő alatt is az énekes mellett álltak.

Azóta a világsztár szerencsére felépült,  a múlt hétvégén pedig újra színpadra állt az olaszországi Lucca Summer Fesztiválon.

A koncertre felesége, Hailey is elkísérte, aki a fellépésről egy 24 órán keresztül elérhető videót is megosztott az Instagram-oldalán.

Egy dolgot biztosan tudok, hogy ezt a srácot nem tudod lenyomni…

– írta büszkén a felvételhez. A fellépés során Justin Bieber egy rövid beszédet is tartott, amelyben megköszönte rajongói támogatását.

Annyira jó itt lenni. Ahogy néhányan tudják, a Justice Tour az egyenlőségről szól. A mindenki számára érvényes igazságosságról. Nem számít, hogy nézel ki, nem számít az alakod, a méreted, az etnikai hovatartozásod. Mind egyformák vagyunk, mind egyek vagyunk. Tudjuk, hogy a rasszizmus gonosz. Tudjuk, hogy a megosztottság gonosz. Ez helytelen, de azért vagyunk itt, hogy a különbségek alakítói legyünk. Szeretnék köszönetet mondani mindannyiótoknak, hogy részesei vagytok ennek a turnénak ma este

–mondta az énekes. Hozzátette: ez visszatérésének csak az első állomása.