A televíziós celeb bemutatta eddigi egyik legjobb átalakulását.

Az egykori reality-sztár múlt vasárnapi sminkjét nem más, mint 9 éves kislánya, North készítette el, amiről Kardashian egy TikTok-videót is közzétett.

@kimandnorth

💛 MOMMY MINION 💛

♬ Minion_lovers - Matthew 🎸

A 15 másodperces klipben különböző kameraállásokból követhetjük nyomon, ahogy Kardashian arcát beborítja a sárga színű arcfesték, majd a szeme köré egy fekete szemüveg mintáját festik a Minyonok: Gru színre lép című film figuráinak mintájára. Az arcfestést North egy csillogó kék rúzzsal fejelte meg, az eredményt végül premier plánban láthatta a közönség.

Nem ez az első alkalom, hogy anya és lánya vicces hangulatú sminkelős felvételt oszt meg a követőkkel. Tavaly decemberben egy olyan visszafelé lejátszott videót tettek közzé, amelyen egy horrorsminktől és műsebektől szabadulnak meg éppen.

@kimandnorth

♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

AZ UTÓBBI IDŐBEN NORTH KÉPESSÉGEI RENGETEGET FEJLŐDTEK, ARCFESTÉSEI EGYRE REALISZTIKUSABBNAK HATNAK.

A fejlődés nem véletlen, júliusban ugyanis a lány édesanyja felvett egy sminkoktatót, hogy North egy profitól tanulhasson. Kardashian bővebben az Allure szépségmagazinnak mesélt North tehetségéről.

Béreltem egy házat a nyáron, ahova [North] elvitte az összes felszerelését. Úgy döntött, megtréfál engem és kisminkelte a kishúgát, Chicagót, majd az egész szobát egy gyilkossági jelenet helyszínének álcázta. A házvezetőnő fel is hívta a hatóságokat és a ház tulajdonosát, mert azt hitte, hogy valóban merénylet történt. Mindenkivel tudatnom kellett, hogy az egész csak egy tréfa, a gyerekeim készítettek speciális effekteket

– emlékezett vissza annak idején a négygyermekes édesanya.