A modell minden nyilvános megjelenésével diktálja a divatot.

Bár korábban modellként tevékenykedett és több ismert rokonnal is rendelkezik, Hailey Bieber azóta szerzett magának nagyobb népszerűséget, mióta Justin Bieber párja. Ugyanakkor ez a hírnév rendkívül megosztó, mivel Justin első nyilvános kapcsolata Selena Gomezzel volt, akinek hatalmas rajongó tábora a mai napig nem kíméli Hailey Biebert.

Mindazonáltal sokan kedvelik a modellt, és egyedi szettjeit számos rajongója lemásolta már. 

Frizura

A fiatal modell sokáig hátra kötve hordta a haját, a tarkójánál egy kontyban, mellyel a mai napig követett trendet teremtett. 

  Továbbá nemrég Bieber a fonatokkal is megismerkedett. A középen elválasztott haj és az első két tincs befonása tipikusan az ő nevéhez köthető.

Smink

Hailey, amikor csak teheti, natúr sminkben jelenik meg. Bátran vállalja bőrhibáit, és még a sok nőnél alap lépésként használt szempillaspirált is örömmel hanyagolja.

 

Ruha

A legtöbb divattervező gyakran valamilyen kirívó darabbal ékesíti legújabb kollekciót. Egy hétköznapi ember pénztárcája azonban nem engedhet meg magának minden évszakban egy új ruhatárat. Hailey Biebe a kevesebb néha több elvet képviseli, ugyanis minta nélküli, hétköznapi darabjait előszeretettel kombinálja egymással. Öltözködési stílusa pedig sokakat megihlet. 

 

Manikűr

A modell ebben is a letisztult vonalat követi. A TikTok-oldalán el is árulta a kíváncsi rajongóknak, hogyan készítette el műkörmöse a króm hatású körmöket.

@haileybieber @rhode ♬ Hannah Montana - flowerovlove

(Borítókép: Hailey Bieber, Nem York, 2022. június 15. Fotó: GettyImages)