Ki ez az óvodás, aki mindig provokál valakit? Hát egy 19 éves dagesztáni férfi!

Sokan találkozhattak már Youtube-on, Instagramon és Tiktokon Oroszország egyik tagköztársaságának, Dagesztánnak az internetszenzációjával, egy babahangon fenyegetőző, felnőtteket püfölő, óvodásnak kinéző influenszerrel, Hasbulla Magomedovval. 

Bár Magomedov valójában 19 éves, egy genetikai rendellenesség miatt néz ki úgy, mint egy kisgyerek.

Ismertségét leginkább annak köszönheti, hogy rendszeresen gyerekekkel birkózik, illetve a visszavonult MMA-világbajnok, Habib Nurmagomedov haverja, ami miatt „Mini Habibként” is emlegetik – írta korábban a 444.hu.

Az óvodás testben élő influenszer a legváratlanabb videókkal szokta megörvendeztetni a követőit: harcolt már majmokkal, quadozott, de nemrég Conor McGregorral is összetűzésbe keveredett, miután a csirkéjét róla nevezte el. 

A harcművész természetesen nem hagyta annyiban: mindenféle durva jelzővel illette a kis embert és azt mondta, labdának használná az éppen csak 120 centis hírességet. Bár a Twitter-posztokat végül törölte, hírük így is eljutott Hasbullához, aki egyszerűen csak annyit mondott: mivel nem követi a McGregorhoz hasonló „barmokat”, így arról sem tud, ha járatják a szájukat. Megkérte továbbá az amerikai Ultimate Fighting Championship (UFC) nevű vegyes harcművészetet népszerűsítő céget, hogy hozzanak össze neki egy meccset az északír harcossal. 

Az én Khabib tesóm már egyszer összezúzta, most az én időm jött el! 

– írta Hasbulla Magomedov.

(Borítókép: Hasbulla Magomedov. Fotó: YouTube)