Gabe Adams-Wheatly nem hagyta, hogy fizikai korlátozottsága álmai útjába álljon.

Gabe Adams-Wheatley az úgynevezett Hanhart-szindrómában szenved, azonban a végtagok hiánya nem akadályozta meg őt abba , hogy az legyen, aki lenni akart.

Miután édesanyja csecsemő korában elhagyta kilenc hónapos korában fogadta örökbe őt egy utahi család. Gabe elmondta, hogy örökbefogadó szülei először egy élelmiszerboltból értesültek róla, és „mindent megtettek”, hogy örökbe fogadják őt.  A férfi hozzátette, hogy az akaratról és az elszántságról alkotott elképzelése fogadott édesanyjától származik, aki úgy döntött, hogy állapota ellenére nem fogja örökké kisgyermekként kezelni őt.

A 22 éves férfit már több mint három millióan követik a TikTok-oldalán. Gabe többnyire sminkoktatóanyagokat tölt fel, beszél a férjével való életéről és a mindennapi élet kihívásairól karok és lábak nélkül. Egyes videóit több mint tíz milliószor tekintették már meg.

@gabeadams Pride!🏳️‍🌈 #gay #pridemonth #pride2022🏳️‍🌈 #makeup #PerfectPrideMovement #fyp #viral #makeuptutorial #makeupartist ♬ Same Love (feat. Mary Lambert) - Macklemore & Ryan Lewis & Macklemore & Ryan Lewis

(Forrás: Indiatimes )

(Borítókép: Smink. Illusztráció: GettyImages.)