Abigail White képtelen volt feldolgozni, hogy a barátja szakított vele. Bosszúból halálos késszúrást ejtett rajta.

A háromgyerekes édesanya ítélethozatalára egy két hetes tárgyalássorozatot követően, ezen a héten került sor, amikor is a bíróság bűnösnek találta őt szándékos emberölés bűntettjében. A vád szerint az angliai Kingswood-ban élő nő halálos sebet ejtett a 22 éves Bradley Lewis szívén, amikor szánt szándékkal mellkason szúrta őt 2022. március 25-én. White eleinte tagadta bűnösségét, majd később úgy nyilatkozott: csak rá akart ijeszteni a barátjára, a kés véletlenül szaladt meg a kezében, amire már ő is csak későn eszmélt rá.

A rendőrség azóta egy hangfájlt is nyilvánosságra hozott, amelyen egy nappal a gyilkosság előtt a nő arról beszél, hogyha begurul, nincsenek számára határok, és képes lenne megölni a férfit.

A 24 éves nőt végül életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság, legkorábban 18 év után szabadulhat – számolt be a BBC

Abigail White, mint Mitzee Lewin rendszeresen osztott meg merész fotókat Instagram-, illetve OnlyFans-oldalán. Pikáns felvételeivel évente nagyjából 20 millió forintnak megfelelő összeget tett zsebre. 

(Borítókép: Bilincs egy nő karján. Illusztráció: Chalermphon Kumchai/Getty)