Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje, Sofron István 2021 szeptemberében kezdtek kétlaki életet élni.

Amikor Sofron István magyar válogatott jégkorongozó Romániába költözött, hogy ott folytassa karrierjét, Tücsi és kislánya, Nara otthon maradt. Noha igyekeztek folyamatosan látogatni egymást, ez nem volt egyszerű a sportoló számára, ugyanis rendszeresen meccsei voltak, így többnyire a felesége és kislánya utazott hozzá Csíkszeredára. Tücsi nemrég újév alkalmából vallott az érzéseiről:

Iszonyatosan elfáradtam most a végére, ha bőröndöt látok, a sírás kerülget.

Sokszor érzem, hogy nincs életem, nem a sajátomat élem, a mai napnak is nehezen indultam neki, de mindez azért van, mert nagyon mozgalmas éven vagyunk túl. Sokszor egyedül hagytál, talán bízva abban, hogy meg tudom oldani” – kezdte Instagram-bejegyzését az influenszer, aki ennek ellenére pozitívan tekint előre. 

„Sokat tanultam, a mélységekből is pozitívan álltunk fel, máshogy nem lehet. Érte szívszaggatás mellett is csak örömmel. Hálás vagyok minden egyes pillanatért, szívdobbanásért. Legfőképpen azért, hogy bárhová is sodorjon az élet, a kis KINCSEM biztosan ott menetel mellettem” – zárta bejegyzését Tücsi, aki kislányával együtt Csíkszeredán töltötte az ünnepeket idén.

Tücsi és Sofron István kapcsolata

Tücsi és Sofron István 2016-ban, egy balatonfüredi buliban ismerkedett meg egymással, ahol addig beszélgettek, míg végül a sportolót hátrahagyták a barátai. Ezt követően a jégkorongozó Dedeinél aludt, majd a műsorvezető másnap elfuvarozta Sofront a barátaihoz. Bár várta, hogy a férfi majd jelentkezik, ez nem történt meg, így Tücsi vette kezébe az irányítást. Két éve voltak együtt, mikor 2018-ban összeházasodtak. Első gyermeküket elveszítették, ám 2019-ben megszületett kislányuk, Nara, aki idén lesz hároméves. Tücsi többször beszélt arról az utóbbi időben, hogy nehezen éli meg a távkapcsolatot.

(Borítókép: Tücsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)