Az influenszer a nyugalom szigeteként jellemzi új lakhelyét.

Weisz Fanni egy ideje maga mögött hagyta a városi nyüzsgést és úgy döntött, kiköltözik Budapest agglomerációjába. A modell nyár végén töltötte be a harmincat és úgy érzi, már egy nyugodtabb életmódot szeretne folytatni.

„Budapesten minden pillanatok alatt elérhető, ami kényelmi szempontból tökéletes. Szeretek vásárolni, nézelődni, sétálni a városban, de az elején izgalmasnak tűnő pörgés, úgy érzem, mára vizuális zajjá alakult számomra.

Egyre inkább vágytam a nyugalomra és a tiszta levegőre, ami gyerekkoromban megadatott

– árulta el a pécsi születésű lány.

Weisz számára a lakásvásárlás során az is nagyon fontos kritérium volt, hogy közel legyen a szüleihez, ugyanis nagyon fontos számára a családja. Mivel a szomszédokkal is jó viszonyt ápol, így sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, mint a belvárosban.

Szerencsére anya és a tesóm is közel laknak hozzám, a hétvégéket együtt töltjük. A végső cél, hogy a papa és a mama is itt legyen velünk. Nagyon hiányoznak, nem hagyom őket egyedül

– mondta el Fanni, és rendszeresen látogatja a nagyszüleit Pécsett.

A modell azt is mindenképpen fontosnak tartotta, hogy a kiválasztott otthon energiatakarékos legyen. Továbbá mivel többnyire otthonról dolgozik, így kialakított egy dolgozószobát is. A képeken pedig itt tudja megtekinteni.

(Borítókép: Weisz Fanni. Fotó: Velvet)