A TikTok sztár, Lady Szomjas egy címlapon pózol együtt szerelmével, Erikával. Az ismert influencer elmesélte, véletlenül talált rá a szerelem.

A vele készült interjúban Lady Szomjas nemcsak a kapcsolatuk történetéről mesél. A beszélgetésből az is kiderül, hogy bár sok dologban gondolkodnak azonosan, sok különbség is van közöttük, ami miatt előfordulnak viták.

„Latin vagyok, nem ritka, hogy a stílussal meg a szenvedéllyel jön a féltékenység is. De ez is enyhült, ma már nyugodtabb vagyok, mint régen, persze, azért még mindig van hova fejlődni” – mesélte az interjúban Szomjas, aki azt is elárulta, miért örült a magazin felkérésének.

„Nem posztolom őt mindenhova, de a vicces pillanatokat megosztom. Viszont azt, hogy milyenek vagyunk mi együtt valójában, senki nem tudja rajtunk kívül. Nem őt akarom megmutatni, hanem hogy létezik az igaz szerelem. Nem két emberről mesélek, hanem a szerelemről magáról. Ő azért van velem a címlapon, mert ez szerinte is gyönyörű üzenet. Ez felülmúl mindent, és boldoggá tesz. Megható belegondolni, hogy a kiskori énünk mennyire büszke lenne ránk.”

Az influencer arról is mesélt, milyen nehézségekkel nézett szembe a 20. születésnapja után, amikor biztos lett benne, hogy leszbikus.

„Fogalmam sem volt, hogy működik a lány a lánnyal a valóságban. Mennyire jó lett volna, ha mi látunk ilyet, egy leszbikus párt a címlapon. A mesékben soha nincsen hercegnő a hercegnővel. Most végre van, és ezt mi csináltuk – ez az érzés mindent felülmúl” – tette hozzá.

(Borítókép: Lady Szomjas Fotó: RTL)