Az elképesztő feliratkozószámmal rendelkező youtuber, már kezdő videósként is tudta, hogy 10 év múlva még a platformon lesz.

A 194 millió követővel rendelkező Mr. Beast a grandiózus projektjeiről híres. Ő volt az, aki elkészítette a Squid Game (Nyerd meg az életed) élőszereplős verzióját, de volt olyan videója is, amelyben ezer látássérült ember szemműtétjét finanszírozta, jelenleg pedig egy olyan anyagon dolgozik, amelyben két embernek 100 napot kell kibírnia egy szobában, amiből 500 ezer dollárral, azaz nagyjából 180 millió forinttal gazdagabban távozhatnak, ha mindvégig bent maradnak a helyiségben.

Mr. Beast azonban még az után is képes sokkolni rajongóit, hogy már rengeteg elképesztő videót készített. A youtuber megosztott követőivel egyetlen képkockát egy 8 évvel ezelőtt készült felvételből. A videót még 2015. októberében rögzítette, amikor még csak pár ezer feliratkozóval rendelkezett és beállította, hogy pontosan a videó feltöltése után 10 évvel élesedjen a tartalom.

A youtuber egy X (Twitter) bejegyzésében elárulta, hogy a videóban a fiatal Jimmy Donaldson, azaz Mr. Beast megtippeli, hogy hány követővel fog rendelkezni 10 év múlva.

A videó pontosan 2025. október 5-én fog élesedni a LADbible szerint.

(LADbible)

(Borítókép: Mr. Beast azaz Jimmy Donaldson. Fotó: GettyImages)