Az Instahíradónk hétvégi különkiadásában megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Palácsik Tímea zongorázni tanítja Chanel nevű macskáját. Andy Vajna özvegye Művésznő próbálgat címmel közölt videót az Instagram-oldalán, a felvételen pedig az látható, ahogy Chanel gazdája biztatására lenyom egy billentyűt a zongorán. 

Palácsik Tímeát az utóbbi időben Arnold Schwarzeneggerrel hozták hírbe, ugyanis egyre több időt töltenek együtt, valamint nemrég egy puszi is elcsattant kettejük között.

  • Az idei évben Nicole Kidmannek ítélték meg az AFI Életműdíjat. Az elismerést az Amerikai Filmintézet igazgatótanácsa alapította 1973. február 26-án, hogy minden évben megtiszteljenek egy személyt az amerikai kultúra gazdagításában tett erőfeszítéseiért. A díjat egy nívós gálán adják át a színésznőnek a hollywoodi Dolby Színházban, 2024. április 27.én. Nicole Kidman az első ausztrál származású színésznő, aki elnyerte ezt az elismerést. Kidman egy, az Instagram-oldalán közzétett felvétellel mondott köszönetet.
  • Lékai-Kiss Ramóna egy szexi bőrszerkóban pózol legújabb fotóján. A TV2 műsorvezetője a Dancing with the Stars szombati adása előtt posztolta a képet, megmutatva, milyen dögösen lép aznap este a stúdióba. A felvételt ide kattintva tekintheti meg.
  • Jennifer Lopez ismét kitett magáért, és egy testhez simuló egyberuhában pózolt Ben Affleckkel közös házukban. Az 54 éves énekes-színésznő felett mintha megállt volna az idő...

Lopez néhány nappal ezelőtt egy ennél is dögösebb képet osztott meg a követőivel. A felvételen jóval többet mutat a kelleténél, a melleit pusztán egy hosszú sál takarja.

  • Berki Mazsi az RTL Sztárboxban alakított elsöprő győzelme után a Kanári-szigeteken töltekezik. A kisgyerekes anyuka Teneriféről jelentkezett be nemrég: a háttérben gyönyörű hegyekkel, egy sortban és egy hasvillantós felsőben üdvözölte a követőit. Berki Krisztián özvegye azonban nemsokára hazatér, ugyanis továbbjutóként ismét meg kell küzdenie a ringben.
  • Sandra Bullock egy nosztalgikus fotósorozatot tett közzé az Instagram-oldalán. Az összesen 10 képből álló lapozgatóban különböző frizurákkal, és persze az életének különböző állomásain láthatjuk a színésznőt. 

Melyik hajviselet a kedvenced?

– tette fel a kérdést követőinek Sandra Bullock.

Ön szerint melyik frizura áll a legjobban Sandra Bullocknak?

(Borítókép: Sandra Bullock. Fotó: Getty Images)