Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Rácz Jenő egy TikTok-videóban osztotta meg az érzéseit Kabát Péter felett aratott győzelme után. A videó végén következő ellenfelének, Istenes Bencének is üzent: „Hétvégén egy jó meccs lesz. Szerintem a Bence fel van készülve (...) ő egy rutinos tévés, tudja, hogyan kell nagy váót csinálni. Ilyen szempontból én tisztelem is emiatt, össze fogunk csapni, meglátjuk, ki a jobb, győzzön a jobbik. Ha ő győz én nem fogok haragudni, hanem – mint egy sportszerű ember – emelem a kalapomat ellőtte”. 
@chefjenoracz

♬ original sound - Ràcz Jenő séf
  • Baukó Éva a közelgő ünnepekre hangolódva vette szexire a figurát: az egykori celeb egy karácsonyfa előtt pózol egy igencsak mélyen dekoltált, fekete ruhában.
  • ByeAlex nemrég magához vett egy beteg kismacskát, akit Kikónak nevezett el. A cica végül hosszas betegeskedés után meghalt. Az énekes most egy tetoválással állított emléket Kikonak. 
  • A Groovehouse együttes negyed évszázados jubileumát ünnepli, a banda frontembere, Judy megható sorokkal üzent a rajongóknak.
  • Megmutatta ritkán látott családja egy részét Kovács Ákos. A Kossuth-díjas énekes a Magyarország–Montenegró meccsen drukkolt a feleségével, Krisztinával, a legnagyobb és a legkisebb lányával, Annával, illetve a tizenhárom éves Júliával.
  • Bódy Sylvi a Facebook-oldalán tudatta követőivel, hogy éppen nyaral, méghozzá egy kifejezetten forró éghajlatú országban, ahol még ruhára sincs szüksége. 

(Borítókép: Rácz Jenő. Fotó: Kaszás Tamás/Index)