Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Az RTL Kőgazdag fiatalok című műsorából ismert Papp Olivér, azaz PSG Ogli 7 az Instagram-oldalán jelentette be, hogy lecsukták a testőrét, Papaszitát. Az influenszer szerint egyelőre nem tudni, hogy barátja meddig marad a börtönben, de jelenleg úgy tűnik, hogy legalább egy évig rácsok mögött lesz.
  • A Párharc második évadának győztes párja, Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória jelenleg a portugál Sal-szigeten nyaral, ahol a pihenés mellett bámulatos helyeket fedeznek fel. Kalandjaikról rendre beszámolnak a közösségi. A napokban egy magas, sziklás parton jártak, ahol az egykori műugró férfi Krisztián nem bírta ki, hogy ne ugorjon egy hatalmas szaltót.
  • Tóth Vera nemrég vesztette el kis házi kedvencét, Fülöp cicát. Az énekesnő sokáig búslakodott szeretett családtagja elvesztése miatt, azonban most új jövevény érkezett a házba. A Megasztár egykori győztese és férje befogadott árva kiscicát, akit Mucinak neveztek el. Az új házi kedvencről született bejegyzés ide kattintva látható.
  • A napokban jelent meg a Netflix Sly című dokumentumfilmje, amely betekintést nyújt  Sylvester Stallone közel 50 éves hollywoodi karrierjébe és az életébe. A film megjelenését nagy figyelem övezi, Stallone pedig az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy két lányának közös podcast műsorába is elment népszerűsíteni az életművét bemutató dokumentumfilmet. 
  • Snoop Dogg egy igencsak kreatív és humoros reklámfilmben vállalt szerepet. Mindenkit megdöbbentett múlt héten tett bejelentésével, miszerint felhagy a füstöléssel, de most kiderült, hogy ez csak egy igen okos marketingfogás volt részéről: a legendás rapper ugyanis egy szabadtéri, teljesen füstmentes tábortüzet, a Solo Stove-ot reklámozza.

(Borítókép: PSG Ogli 7. Fotó: TV2)