Pénteken is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb külföldi és hazai hírességek.
  • Meg Ryan a nyolcvanas-kilencvenes években az egyik legfelkapottabb amerikai színésznőnek számított és a magyar filmkedvelő közönség is imádta őt. A 61 éves világsztár az utóbbi időben láthatóan megváltozott a sok szépészeti beavatkozás hatására. Nemrég változtatott profilképet a Facebook-oldalán, amelyen már alig felismerhetők korábbi vonásai.
  • December 5-én rendezték meg Miamiban Pierce Brosnan legújabb, So Many Dreams című kiállításának megnyitóját. Brosnan egy közös fotót is kitett a feleségével, ami pont az odaútjukkor készült az autóban. Keely egy arany színű estélyit viselt.
  • Nemrég jelentette be Janicsák Veca és Radányi Ábel, hogy tíz év után külön folytatják és elválnak. Elsőként Veca vette magához a szót, aki egy hosszú interjúban kitálalt arról, hogy miért döntött a válás mellett. Többek között arról is beszélt, hogy férje sosem tartotta ígéreteit. Legutóbbi bejegyzésében a férj is üzent: 

Közeleg a tárgyalás, nekem egy a fontos, hogy a gyerekemet boldognak lássam

  • Bíró Ica semmit sem bízott a fantáziánkra, és 66 éves korában újra ledobta a textilt az egyik Instagram-oldalára feltöltött fotóján. 
  • A Liverpool játékosairól a közösségi médiában jelent meg egy videó, ahogy mézeskalácsot készítenek. A videót többek között Szoboszlai Dominik is megosztotta a saját TikTok-oldalán.
@.mydomie ให้คุกกี้ทำนายกัน❤️ #dominikszoboszlai #szoboszlai #trentalexanderarnold #liverpool ♬ เสียงต้นฉบับ - Domieyoumakemesmile8.

(Borítókép: Meg Ryan. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty)