Mozgalmasnak ígérkezik a hétvége a sztárok életében, így rendkívüli Instahíradóval jelentkezünk ma is.
  • Jákob Zoltán egy 200 millió forintos Ferrarival lepte meg magát. A vállalat az ő megrendelésére készítette el a legelső városi terepjáróját, amelyen még az emblémát is kézzel festették. Színben a legújabb árnyalatú vörös festést kapta az autó, amelyben egy 6500 köbcentis motor található.

„Hatalmas izgalom és várakozás volt bennem, hogy végre a birtokomban tudhassam az autót és külön öröm volt számomra, hogy az átvételre a fiam is elkísért. A program sajnos egy kicsit elhúzódott, ugyanis rengeteg funkció van a kocsin, amit mind végigmutogattak nekem, ezért úgy alakult, hogy az átvétel után már egyenesen a munkába kellett mennem” – magyarázta a milliárdos.

  • Szász Júlia először szolgált jó hírekkel az állapotáról azóta, hogy november 10-én közel három métert zuhant a Róma és Júlia című darab előadása közben takarásban, a Nemzeti Színházban. A színésznő éppen a kollégája, Horváth Lajos Ottó karjaiban volt, a balesetet követően mindketten kórházba kerültek, ahol megműtötték őket. Bár néhány nappal később elhagyhatták a kórházat, november 20-án Szász Júliát ismételten meg kellett operálni a mellkasi sérülése miatt. A kórházból a hét elején távozhatott, nemrég pedig egy Instagram-bejegyzésben számolt be az állapotáról, szerencsére ezúttal jó hírekkel szolgált.

„Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm! És természetesen végtelenül hálás vagyok a csodálatos családomnak és a szerelmemnek is, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindennél jobban szeretek” – írta a fotóhoz, amelyet ide kattintva tud megtekinteni.

  • Miközben Szász Júlia elhagyhatta a kórházat, Dobos Evelin bekerült. A színésznő súlyos állapotban került a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályára vírusos megbetegedés miatt. Jelenleg infúziót kap és próbál minél többet pihenni, hogy vasárnap ringbe szállhasson a Sztárboxban, ahol a tervek szerint Berki Mazsival csapna össze. Dobos Evelin a legújabb posztjában arra kérte a rajongóit, hogy küldjenek neki erőt a felépüléshez, mire több műsortársa, köztük Rácz Jenő is a támogatásáról biztosította őt. A színésznő bejegyzése ezen a linken megtekinthető.
  • Ünnepi lázban ég a Puskás-Dallos-család. Puskás-Dallos Bogi egy szívmelengető közös képet osztott meg a szeptemberben született kisfiával, Ábellel, aki élete első karácsonyára készül. A fotón a kisfiú egy piros kezeslábasban, hátulról látható, míg az édesanyja egy csúnyapulcsiban pózol.
  • Tóth Gabi is egy nagyon kedves közös képet osztott meg a gyermekével, Hannarózával, akinek december 3-án a kórházban ünnepelték a 4. születésnapját. Hannaróza egy vírusfertőzés miatt került be az egészségügyi intézménybe, ahonnan másnap már haza is vihette őt Krausz Gábor. A kislány pár napot az édesapjánál töltött, amíg ő el nem utazott Ausztriába. Tóth Gabi a pár órája posztolt, és ezen a linken megtekinthető közös kép mellett utólag mindenkinek megköszönte a köszöntést, amit a kislányának küldtek. Mint írta, Hannaróza szerencsére már jól van, ugyanakkor az énekesnő egy 24 óráig elérhető sztorijából az is kiderül, hogy a lányát feltehetőleg rotavírus fertőzte meg, ugyanis elárulta, hogy a Sztárban sztár leszek! múlt vasárnapi adásában azért viharzott ki a stúdióból, mert a fertőzés rajta is átment és sürgősen vécére kellett mennie.
  • Frances Bean Cobain a Nirvana 1993-as MTV Unplugged előadásának részleteivel emlékezett az édesapjára az Instagram-oldalán. A világhírű zenész 1994. áprilisában lett öngyilkos, máig tisztázatlan körülmények között a seattle-i házának garázspadlásán oltotta ki a saját életét, miközben állítólag a R.E.M. Automatic for the People című albumát hallgatta. A holttestére három nappal később talált rá egy villanyszerelő. A most 31 éves lánya, aki édesapja elvesztésekor mindössze 1,5 esztendős volt, a bejegyzésében az életről vallott gondolatait osztotta meg a követőivel, illetve arra kérte a megtekintőket, hogy mondják el, melyik a kedvenc számuk az ikonikus felvételről. Azt is elárulta, hogy az ő kedvenc dala a Something In The Way.
  • Eszméletlen dögös fotót posztolt magáról Járai Kíra. A Sztárbox kiesője egy szexi fekete szerelésben pózolt, felül csak egy mélyen dekoltált, csipkés melltartót viselt. A kommentszekcióban csak úgy záporoztak a dicsérő szavak.
  • Zoltán Erika képeivel visszaélve hamis TikTok-profilt hozott létre egy ismeretlen elkövető. Az énekesnő egy posztban hívta fel a figyelmet a csalásra és arra kérte az adatlap létrehozóját, hogy sürgősen törölje azt, ugyanis a tette törvénybe ütköző és tisztességtelen. Egyben a TikTok felhasználóihoz azt a kérést intézte, hogy minél többen jelentsék az oldalt. A figyelemfelhívó posztot ide kattintva láthatja.
  • Majkát, avagy Majoros Pétert hatalmas megtiszteltetés érte, a szülővárosában ugyanis díszpolgárrá avatták

„Hát ez a nap is eljött: díszpolgár lettem Ózdon... Köszönöm a városnak, hogy felnevelt, kitanított, és a végén 21 év elteltével sem feledkezett meg rólam. Hálás vagyok! Sorsod Borsod!! Ózd mindörökké!” – írta legújabb Instagram-bejegyzésében a rapper, akinek többen is gratuláltak, ám kritikusai is szép számmal akadnak.

(Borítókép: Majka és Jákob Zoltán. Fotó: Kaszás Tamás/Index)