Hétfői Instahíradónkban összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Tóth Gabi megjelenése megint hatalmas visszhangot keltett. Az énekesnő egyre merészebb szetteket választott a Sztárban Sztár leszek! élő adásaira, azonban így is a döntőben viselt ruhája tette fel az i-re a pontot. Ezúttal minden eddiginél rövidebb szoknya volt rajta, valamint egy neccharisnya és egy hosszúszárú bőrcsizma is, sőt az apró szoknya alól Tóth Gabi harisnyakötős tetkója is kivillant. 
  • A walesi herceg és családja idén egy kevésbé formális üdvözlőlapot készített, mint az a királyi családban megszokott. A családi fotón csak egy farmernadrágot és fehér inget viselnek, amit egy fotóstúdióban vettek fel. A képen az összes családtag feltűnik.
  • Kiszel Tünde idén is beharangozta, hogy készül az új naptára 2024-re. A modell ezúttal Barbie babaként, talpig rózsaszínben feszített a fotókon. A pénteki dedikálás és a bemutató helyszíne előtt kígyózó sor állt. Az eseményen megjelent Szigeti Ferenc, a Karthago együttes gitárosa is, aki ajándékba kapott egy naptárat. A Borsnak elárulta, hogy a kedvenc képe a Kis hableányos, mert Tünde olyan rajta, mint egy igazi szirén.
  • Tóth Vera igyekszik minél több időt lenni az unokahúgával, a négyéves Hannarózával, az együtt töltött napokról pedig általában egy-egy fotót is megoszt. Így tett vasárnap este is, amikor egy szívmelengető pillanatot osztott meg az Instagram-oldalán, amelyhez a következőt írta:

Gyereknek gyerek a barátja

  • Mi is megírtuk, hogy Vadon János távozik a Balázsék című reggeli rádióműsorból és januártól már nem lesz a stáb tagja. A műsorvezető egy Instagram-bejegyzésben búcsúzott a hallgatoktól. 

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: TV2)