Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Megvolt az utolsó közös fellépés: többet már nem áll együtt színpadra Vadon János, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri. A csapat utolsó kitelepüléséről Sebestyén Balázs megosztott egy bejegyzést az Instagram-oldalán, amelyben búcsúzik Vadon Jánostól. 
  • Curtis és Marics Peti egy jótékonysági eseményen fog pályára lépni az Újpest FC öregfiúk csapatával. Az énekes és a rapper rendszeresen focizik együtt, és miután Maricsnak véget ért a Dancing with the Stars örömmel csatlakozott újra a csapathoz. Az eseményen számos hazai sztár jelen lesz. 
  • Hunyadi Donatella a Dancing with the Stars után visszatért a modellkedéshez és az Instagram-oldala tanúbizonysága szerint máris munkába lendült: egy apró miniruhában, terpeszben kapták lencsevégre Kiszel Tünde lányát.
  • Bradley Cooper magával vitte kislányát a Maestro című - Leonard Bernstein zeneszerző életén alapuló - dráma Netflixes bemutatójára. Lea leopárdmintás ruhát és aranyszín cipőt viselt, és valóságos hercegnőként ragyogott büszke édesapja oldalán. A lány és az édesapa még Lady Gagával is pózolt közös fotón. 
  • A Dancing with the Stars gyönyörű táncosnője, Stana Alexandra sosem félt megmutatni a bájait. A legutóbbi Instagram-fotóján Marics Peti táncpartnere nem viselt mást, csupán egy fehérneműt és egy kigombolt inget, miközben belemosolyog a kamerába.

(Borítókép: Bradley Cooper és a lánya, Lea. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty)