Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Sofia Vergara egy piros miniruhában, mikulássapkával a fején pózol a legutóbbi Instagramra felöltött fotóján. A kolumbiai származású színésznő láthatóan izgatottan várja már az ünnepeket, a fotókhoz is egyszerűen csak annyit írt spanyolul, hogy „Feliz Navidad”, azaz „Boldog karácsonyt!”. 
  • Demi Lovato nem is lehetne boldogabb, hiszen párja, Jordan Lutes december 16-án, szombaton eljegyezte. A szerelmes sztár azóta meg is osztott egy fotót párjával, amelyen a gyűrű is jól látható. 
  • Agárdi Szilvi nemrég még bízott benne, hogy visszanyerheti látását. Agárdi egy hosszú orvosi procedurának vetette alá magát, amelynek köszönhetően volt rá esély, hogy újra láthat. Az énekesnő azonban mára elfogadta, hogy valószínűleg sosem látható többé „Szerintem rá fogom venni magam, hogy megint elmenjek orvosi vizsgálatra, mert szeretnék utánajárni, hogy mi is történhetett valójában. De nem vagyok biztos benne, hogy változtatható ez az állapot. Mindegy, most már elfogadtam” – mondta a TikTok-oldalán közzétett videóban. 
@szilviaagardi Hogyan vakultam meg? Part 2 🙂 #vak #blind #nemadomfel #motivation #tiktoktips #nekedbelegyen #foryou ♬ There Is a Place - Deeper Soaking Worship
  • Krausz Gábor az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, amelyhez mindössze néhány emojit fűzött hozzá, amelyek leírják az idei évét. Az idei esztendőt esőfelhőkkel jellemezte, míg a jövő év kezdete felé már a felhők mögül kibújik, majd ki is süt a nap is. 
  • Kellemetlen helyzetbe került Megyeri Csilla, amikor elfolyt a fékolaj az autójából. Az influenszer azonban nem esett kétségbe: a közösségi oldalán még egy fotót is posztolt, milyen érzés volt tömegközlekedésre – pontosabban metróra – váltani.
  • Deák Edina Karinát, akit már olyan magyar szépségversenyeken is láthattunk, mint a Miss Balaton, most az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában, Dubajban koronáztak meg Miss Influencerként, amelyet örömmel újságolt az Instagramon a fiatal modell. 

(Borítókép: Sofia Vergara. Fotó: Cindy Ord/Getty)