Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Tóth Andi is hangolódik a karácsonyra: az énekesnő nemrég több fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyeken a kutyája, Bailey is feltűnik.Sandbox Miniapp
  • Ritkaság, hogy Puskás Peti megmutassa a lánytesóit a közösségi oldalain, ám az énekes 39. születésnapján együtt pózolt a négy testvér. 
  • Palvin Barbara idén házasodott össze Dylan Sprouse-zal, így ez lesz az első karácsonyuk férj és feleségként. Bár egyelőre közös ünnepi fotót még nem osztottak meg, de Palvin már a fa mellett pózol feleségként egy csinos szettben. 
  • Gáspár Evelin egyre merészebb fotókat oszt meg magáról látványos fogyása óta. A celeblány sokat edz, hogy jó formában legyen, ám legutóbbi bejegyzése alatt mégis rengeteg kritikát kapott a mellével kapcsolatban. „Azért, ha nekem ennyire lógna a cicim, nem mutogatnám. Női szemmel sem előnyös. Manapság nem egy nagy összeg megcsináltatni a szilikont. Nekem is van, pedig nem vet fel a pénz. Csak egy jó tanács. Amúgy nagyon csini lennél.” – írta valaki. „Nagyon csúnya a fonnyadt cici. Nem kéne mutogatni” – kommentelt egy másik hozzászóló. 
  • Kocsis Tibor neve 2011-ben szinte mindenki emlékezetébe vésődött, ugyanis ő nyerte az X-Faktor második szériáját. Az énekes most korábban sosem látott kulisszák mögötti fotókkal emlékezett a 12 éves megnyert műsorra. 
  • Tolvai Reni jóformán ruha nélkül pózolt legutóbbi Instagram-fotóján, amellyel felrobbantotta a kommentszekciót. 

(Borítókép: Tolvai Reni. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)