Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium diákotthonának egy leomlott épületrésze több diákot temetett maga alá, akik közül egy 17 éves tanuló később elhunyt. Gáspár Győző a közösségi oldalán fejezte ki részvétét. 
  • Dobos Evelin nemrég még a Sztárboxban küzdött, azonban napjainkban már Thaiföldön nyaral a kedvesével. Az Instagram-oldalán megosztott fotói ide kattintva láthatók. 
  • Carmen Electra legfrissebb képe nem meglepő módon a karácsonyi hangulatot idézi meg, csöppet sem kevés erotikával megfűszerezve azt. A Baywatch és a Horrorra akadva című filmek sztárja két barátnőjével pózolt a karácsonyi díszletben.
  • Istenes Bence az Instagram-oldalán jelentette be, hogy még szilveszter előtt kikerül az IstenEst évadzáró adása, amelyben korábban megígérte, hogy a Sztárbox című műsorban felgyülemlett érzéseiről és tapasztalatairól is beszámol majd.
  • Megható cselekedetet vitt véghez Arnold Schwarzenegger: rászoruló gyerekeknek osztogatott ajándékokat. A színészlegenda karácsonyhoz közeledve minden évben segít a nehezebb sorsúaknak. A TikTok-oldalára egy rövid videó is felkerült az eseményről.
@arnoldschnitzel

There is a reason I have been handing out presents at the Hollenbeck Center in Boyle Heights for over 30 years. When I first came to America, my friends at Gold’s Gym were so generous. They brought me in during Christmas time and made me feel so happy and included. I love being able to give back and see the smile on the kids’ faces when they get their gifts. Merry Christmas to all!

♬ Christmas In Hollis - RUN DMC

(Borítókép: Arnold Schwarzenegger. Fotó: Jeff Spicer/Getty)