Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A korábbi világklasszis teniszjátékos, Andre Agassi posztolta ki, ahogy ölelkezve mosolyognak a kamerába feleségével, Steffi Graffal. A szerelmesek 1999 óta elválaszthatatlanok egymástól. 
  • Vastag Csaba és Domján Evelin nemrég újították fel otthonukat. A kész állapotot megosztották követőikkel is egy Instagram-posztban. A nappalijuk sokkal letisztultabb lett, lefestették a falat és a tetőgerendákat is. A szoba végleges formája, ide kattintva látható. 
  • Nádai Anikó egy tőle váratlan és egyben pikáns képpel köszöntötte az új esztendőt:  villantásnak éppenséggel nem mondhatjuk, de mindenesetre csak a rajongók fantáziájára van bízva, hogy vajon a műsorvezető visel-e ruhát a takaró alatt. 
  • Liptai Claudiát az a megtiszteltetés érte, hogy Mága Zoltán új évi koncertjén lehetett műsorvezető. Az estéhez természetesen egy gyönyörű ruha is dukált, amelyet a műsorvezetőnő maga tervezett meg a különleges alkalomra. Ide kattintva látható a fotó a meseszép öltözékről. 
  • Madonna modell lányával St. Bartson ünnepelte az új esztendőt. a 27 éves Lourdes pedig sok tekintetben édesanyjára ütött: egy igencsak bevállalós ruhában búcsúztatta a 2023-at.
  • Dér Heni és a férje, Bakos Gergő az idei ünnepeket teljes mértékben a családnak szentelték, amiről most egy aranyos videót is megosztottak, amely ide kattintva tekinthető meg.

(Borítókép: Madonna lánya, Lourdes Leon. Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty)