Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Szellő István igen ritkán ad betekintést a magánéletébe. Ezúttal a Best magazin címlapján pózolt négy gyermekével a büszke édesapa.
  • Hajdú Péter volt felesége, Sarka Kata nem akármilyen ruhát viselt az idei év első bejegyzésében: egy hófehér, testhezálló estélyiben pózolt. 
  • Alekosz bár hosszasan célozgatott rá, hogy beülhet Vadon Jani megüresedett helyére a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorába, de Sebestyén Balázs végleg pontot tett az ügy végére. A műsorvezető a hétfői adásban kijelentette, hogy nem Alekosz lesz az új műsorvezető. A celeb a Facebook-oldalán fakadt ki, de végül megértőnek bizonyult Sebestyén döntésével kapcsolatban, viszont ezzel a lendülettel bejelentkezett Bochkor Gábor reggeli műsorába. 
  • Hétfőn este 66. alkalommal díjazták az év legjobbjait az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban. Az eseményen Szoboszlai Dominik lett az év játékosa. A magyar válogatott csapatkapitánya az Instagram-oldalán mondott köszönetet. 
  • Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Varga Viktor házát elöntötte a Duna vize. Az énekes most arról osztott meg egy videót az Instagram-oldalán, hogy sikerült normalizálni a helyzetet az otthonában. 
  • Dobó Ági éppen Costa Ricán tölti a nyaralását. A modell azonban itt sem tétlenkedik, ugyanis reggel futni és edzeni volt, amelyről néhány fotót is megosztott az Instagram-oldalán. A műsorvezetőnő bikiniben mutatta meg tökéletes testét. 
  • Sebestyén Balázs feleségét ritkán láthatjuk férje oldalán, azonban Viktória a közösségi oldalán szívesen oszt meg magáról tartalmakat. A kétgyermekes édesanya továbbra is remek formában van: ezúttal hosszú, kecses combjait villantotta meg. 

(Borítókép: Dobó Ági. Fotó: Velvet)