Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Singh Viki egy esztétikai beavatkozásra készül, amelyet már régóta tervezget. Legújabb posztjában annyit elárult, hogy nem mell- vagy orrműtétről van szó, annál sokkal visszafogottabb műtéten fog átesni.
  • Egy népszerű, táncolós TikTok-trendet lovagolt meg Jákob Zoltán. Az üzletember videójához egy ifjú hölgy, Noémi is csatlakozott. A követők azonnal találgatni kezdtek: vajon ő lehet Jákob Zoli új barátnője?
@jakob.zoli 😅😂 @Noémi Szűcs ♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT - sturniolo (taylor’s version)
  • Ahogy az szokás, az esküvő után egy nászút is kijár a friss házasoknak: Demcsák Zsuzsa és újdonsült férje Szingapúrba utazott a mézeshetekre. A műsorvezető kedden a budapesti reptérről jelentkezett be a közösségi oldalán, szerda délután pedig már a szállodából, egy tetőtéri medencéből osztott meg videót, amely ide kattintva érhető el.
  • Palvin Barbara megelőzve a Valentin-napot, már most csábító, piros fehérneműben pózolt az Instagram-oldalán. A követők nem győzik dicsérni a magyar topmodellt és a sokat mutató fotót. 
  • A Szexoktatás című Netflix-sorozat sztárja talpig vaginába öltözve jelent meg a Golden Globe 81. díjátadóján. Az Instagram-oldalán nemrég elmagyarázta, hogy miért ezt a kosztümöt választotta. „Nagyon örülök, hogy együttműködhettem a barátommal, Gabriela Hearsttel ezen a gyönyörű és egyedi, hímzett ruhán. Minden egyes jóni motívum hímzése körülbelül három és fél órát vett igénybe, és teljes egészében a New York-i ruházati negyedben készült” – írta videójához, a női nemi szervet szanszkritul „jóni” néven említve.

(Borítókép: Gillian Anderson. Fotó: Dan Doperalski/Golden Globes 202/Getty)