Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Pokorny Lia az Instagram-oldalán jelentkezett be. A színésznőt megijesztette a súlya, ugyanis felszedett néhány kilót, azonban jelentette: nem dőlt össze a világ. 
  • Rákóczi Ferenc a Balázsék című reggeli rádióműsorban ugyan gyakran beszél párjáról és gyerekeiről, de közös képet kifejezetten ritkán posztol. Ezúttal viszont a feleségével posztolt az Instagram-oldalán. 
  • Rúzsa Magdi az Instagramon posztolt arról, hogyan utazik családjával, köztük ikergyermekeivel. A sztár a szeretteivel a Kanári-szigeteken, Tenerifén pihen, ahonnan egy-két videót közzé is tett a rajongóknak.
  • Csuti a közösségi oldalain igyekszik a napjai jelentősebb pillanatait megmutatni követőinek, ezúttal arról töltött fel egy videót, hogyan néz ki a reggeli rutinja. Csuti felvételén az ágyból való kikeléstől egészen az autóval való elindulásig minden pillanatot láthatunk.
  • Marics Peti és Radics Gigi egy forgatásról jelentkezett be, ugyanis a fiatalok egy közös sláger videóklipjét készítik éppen. A projektben olyan hírességek is szerepelnek, mint Stohl András, Stana Alexandra vagy éppen Lissák Laura, de ennél többet egyelőre nem tudni a dalról. 
  • Baukó Éva egy titokzatos képet töltött fel magáról. A bejegyzésből sejthető, hogy valakivel egy nívós étterembe látogatott el, ahol a vacsora mellé egy koktélt is elfogyasztott a korábbi Való Világ szereplő celeb. Baukó szokásához híven egy kifejezetten merész szettben vacsorázott, amely bepillantást engedett a dekoltázsába is. 
  • Nyári Dia egy nyereményjátékot hirdetett az Instagram-oldalán, ahol a főnyeremény egy végleges szőrtelenítés. Ennek kapcsán dobta le a ruháit, a testét semmi nem takarta, de a lábait úgy helyezte el, hogy nem látszódjon semmi. 

(Borítókép: Nyári Dia. Fotó: Kaszás Tamás/Index)