Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Kísértetiesen hasonlít édesapjára Sebestyén Balázs fia, Beni. Sebestyén nemrég az Instagramon osztott meg egy videót 15 éves fiáról, amint dobol. „Hogy telt el ez ilyen gyorsan? 15 év! Annyira büszkék vagyunk Rád Beni. Nagyon szeretlek! Remélem egyszer ott ugrálunk majd az egyik koncerteden” – írta a 46 éves sztár. 
  • Hatalmasat nőtt Cooky és Szécsi Debóra kisfia. Kevin már a 6. születésnapját ünnepelte, amelyről a büszke édesapa egy videót is megosztott a közösségi oldalán.
  • Kulcsár Edina az Instagram-oldalán kelt ki magából, miután férjét, G.w.M-et azzal vádolták meg különböző pletykákban, hogy megverte őt. Az egykori szépségkirálynő bejegyzése ide kattintva látható. 
  • Két és fél éve alkot egy párt az egykori szépségkirálynő, Oczella Eszter és színész szerelme, Baronits Gábor. Nemrég egy szerelmes fotóval emlékeztették a rajongókat, hogy még mindig izzik köztük a levegő.
  • Curtis egy vadonatúj Audi márkajelzésű autót vett szerelmének, Barnai Juditnak a születésnapjára. Az ünnepeltről és új járgányáról egy fotót is közzétett a rapper az Instagram-oldalán. 
  • Kanye West több intim fotót is feltöltött feleségéről az utóbbi időben, amelyek közül sok rendkívül kiszolgáltatott helyzetben ábrázolja Bianca Censorit, és inkább szexrabszolgának tűnik, mint szerető feleségnek. Nem csoda, hogy a netezők egy emberként háborodtak fel a feltöltött fotók láttán. Az egyik nemrég felkerült fotón például Bianca egy alig takaró fehérneműben és egy szadomazo-maszkban látható, amint épp a konyhában ténykedik. 

(Borítókép: Kanye West és Bianca Censori. Fotó: Rachpoot/Bauer-Griffin/Getty)