A hétvégén sem unatkoznak a sztárok, így egy rendkívüli Instahíradóban ma is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb. Íme!
  • Chris Hemsworth Japánban tölti családjával a téli vakációt. A 40 éves színész egy fotósorozatot tett közzé az ázsiai országból, ahol mindnyájuknak rengeteg élményben van részük. A megható családi képek mellett természetesen a szexizésre is jutott ideje a Thor-filmek sztárjának, az egyik fotón a filmekből már jól ismert bombatestet villantott a hóban állva – csoda, hogy nem olvadt el! Hogy lássa a képet, ahhoz bizony lapozgatni kell!
  • Ördög Nóráék pizzapartit tartanak ma délután a balatonakarattyai éttermükben. A műsorvezető egy laza pulcsiban fotózkodott a napsütésben, így invitálja az arra járó vendégeket. A fotó ide kattintva tekinthető meg.
  • Kim Kardashian egy szexi, fekete hálós ruhában pózolt a kameráknak. Az átlátszó szett alatt egy testszínű fűzőt viselt, valamint egy hatalmas, égkövekkel kirakott nyakék díszítette őt.
  • Kiszel Tünde Korda Györggyel fotózkodott – na persze nem igazából. A naptárdíva a budapesti Retro Élményközpontba látogatott el szombaton, ahol egy, a Kordáék Reptér című számából ismert jelenet előtt fotózkodott. Korda György képe egy piros autóban volt látható, a jármű pedig egy MALÉV felirat előtt áll. A központ bejárását követően Kiszel Tünde a központban is ebédelt a barátaival, akik az egyik fotón Kiszel idei naptárát is a kezükben tartják.
  • Bradley Cooperről és Gigi Hadidról most először készült olyan közös fotó, amelyen fogják egymás kezét. Úgy tűnik, ezzel teljesen hivatalossá vált a kapcsolatuk a nyilvánosság számára. A gerlepárról egy jó ideje már pletykálnak, a modell állítólag már a színész édesanyjával is többször találkozott. A 20 éves korkülönbség ellenére Cooper és Hadid nagyon boldog egymással.
  • Hosszú Katinka mostanra nagyjából megszabadult mindattól a 30 kilótól, amelyet a terhessége alatt felszedett. A világ- és olimpiai bajnok anyuka rendszeresen tesz közzé képeket az Instagram-oldalán arról, hogyan halad az edzésekkel, ugyanis nagyban készül a párizsi olimpiára. A várandóssága alatt egészen a második trimeszter végéig úszott, valamint sajáttestsúlyos edzéseken is részt vett, de a felkészülést természetesen nem tudja olyan intenzitással végezni, mint korábban, hiszen az ideje a kislányától, Kamíliától függ, akinek tavaly augusztusban adott életet. Mint azt a Nők Lapjának nemrég elárulta, két nappal a szülés után már semmilyen testi fájdalma nem volt, a regenerálódásban is sokat segített neki a sportolói múltja. Mutatjuk, milyen formában van most!
  • Zimány Linda szombat délelőtt tett közzé egy fotósorozatot az Instagram-oldalára. A képek arról árulkodnak, hogy a modell nemrég szájfeltöltésen járhatott, ugyanis akkorákat csücsörített, mint még soha. Kattintson a fotóért!

(Borítókép: Zimány Linda és Chris Hemsworth. Fotó: Kaszás Tamás/Index/Getty Images)