Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Pataki Ági eleinte ódzkodott a közösségi médiától, ám mostanában egyre gyakrabban posztol az Instagramra. A Balázs Béla-díjas filmproducer nemrég a Műcsarnokban járt egy kiállításon. 
  • Jákob Zoltán és Hajnal Bettina A Nagy Ő című műsorban ismerkedtek meg, majd megpróbálták együtt a színfalakon kívül is az együttlétet, azonban nem működött olyan gördülékenyen, ezért közös megegyezéssel szakítottak. A hölgy a műsor óta egyre népszerűbb a közösségi médiában, nemrég egy bőrszerkós képpel jelentkezett. 
  • Tavaly nyáron derült ki, hogy Nacsa Olivér gyémántgyűrűt húzott kedvese ujjára. A humorista ritkán posztol szerelmével közös fotókat, ám ezúttal kivételt tett.
  • Schobert Norbi Jr. Thaiföldre vitte a szerelmét születésnapja alkalmából. A Schobert-család középső gyermeke több közös képet is megosztott az Instagram-oldalán. 
  • Radics Gigi és Marics Peti már egy ideje együtt dolgozik közös számukon, a Szép Mosolyú lány című klipjükön. Marics nemrég újabb fotókat osztott meg a klipből, a képek egyikén pedig egy „majdnem csók” is elcsattant közöttük (kettőt kell lapozni – a szerk.).

(Borítókép: Marics Peti és Radics Gigi. Fotó: YouTube)