Vasárnap is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Radics Gigi egy kedves Insta-posztban üzent Marics Petinek azután, hogy együtt léptek színpadra új, közös dalukkal a ValMar-duó nagykoncertjén a Papp László Sportarénában.

„Marics Radics. Túl sok jó kép készült rólunk Marics, Priviben már gratuláltam neked, de a többieknek még nem volt lehetőségem, aki ott volt a koncerteteken biztos, hogy örök élménnyel a szívében tért haza… Büszke vagyok rátok srácok!!!"

  • Tündéri fotót osztott meg a kislányáról, vagyis Stohl András unokájáról Stohl Luca. Az ATV Híradó műsorvezetője egy fotósorozatot osztott meg a húga, Stohl Rebeka munkahelyéről, a Külváros Kávézóból, ahol az üzletvezetőként dolgozó Stohl-lány az unokahúgával ül a zongoránál. A fotó ide kattintva tekinthető meg.
  • Selena Gomez az ágyból, egy elég intim helyzetben jelentkezett be a közösségi oldalán egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben. Az énekesnő a fotón megjelölte új párját, a zenei producerként tevékenykedő Benny Blancót, aki a reggeli ébredéskor készített képeket a szerelméről. Gomez régen volt már ennyire kiegyensúlyozott, éveken át tartó egyedüllét után hét hónappal ezelőtt jött össze Blancóval. A sztorit ide kattintva tudja megtekinteni!
  • Halastyák Fanni, alias Nemazalány rengeteget fogyott az utóbbi időben, kifogástalan alakját pedig előszeretettel mutogatja. Az egyik nemrég posztolt Instagram-fotóján egy nagyon merész felsőben pózol, amely alig takarja a melleit.
  • Sáfrány Emese részt vett a Superenduro GP of Hungary-n, vagyis a FIM Superenduro motoros világbajnokság budapesti fordulóján. A versenyt Magyarország és Közép-Kelet Európa legnagyobb sportcsarnokában, az MVM Dome-ban tartották, ahol a lelátón, majd a büfé előtt is szexizett a légtornász.

(Borítókép: Sáfrány Emese. Fotó: Szollár Zsófi/Index)