Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A Rácz-család jelenleg Dubajba pihen. A kikapcsolódásról nemrég Rácz-Gyuricza Dóra osztott meg egy fotót, amelyen ismét gyerekként játszott a trambulinon. 
  • Rubint Réka és Schobert Norbi Ománban tartózkodik, ahol legújabb Alakreform táborukat tartják. A fitneszguru egy igencsak különös hacukában osztott meg magáról egy fotót a közel-keleti országból. „Maradok. Réka 3 tevére elcserélt...” – írta viccesen. 
  • A sokszoros világbajnok és olimpiai bajnok amerikai úszó, Michael Phelps egy tündéri családi fotót osztott meg az Instagram-oldalán. A sportember és és egykori szépségkirálynő felesége, Nicole nemrég örülhettek negyedi kisfiuknak. 
  • Majka felesége, Dundika nemrég osztott meg egy fotót, amelyen nagyobbik fiával, Mariánnal szelfizett. A követők szerint igazi „csajozógép” lesz a fiúból.  
  • A népszerű énekesnő, Nemazalány sosem volt kifejezetten félénk típus, de legújabb képén a szokásosnál is bevállalósabb volt. A fekete top, amelyet visel a képen középen és alul is egy-egy részen ki van vágva, így szinte alig takar valamit az idomaiból.
  • Mint arról mi is beszámoltunk Gálvölgyi János egy RTL-nek adott interjúban igencsak beleállt a mai sztárokba és tévéműsorokba. A reakció sem maradt el: Molnár Anikó OnlyFans-modell és tévés személyiség a közösségi oldalán vágott vissza a Kossuth-díjas színésznek. „Igen, igaza van. Régebben egy autóra 5 évet kellett várni. Hétfőnként nem volt tv adás és ha telefonálni szerettünk volna, elsétáltunk az első utcai fülkébe egy rakás apróval a zsebünkben. (…) Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt “konkurencia”. Most van. Mert változik a világ. És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor” – fogalmazott.

(Borítókép: Gálvölgyi János. Fotó: Szollár Zsófi/Index)