Kiszel Tünde hatalmas népszerűségnek örvend a fiatalabb korosztály körében, így nem ritka, hogy születésnapi partikra vagy egyéb eseményekre hívják. Legutóbb is egy köszöntőn vett részt, ahol sikerült könnyre fakasztania az ünnepeltet.

Kiszel Tünde régebben sokszor került célkeresztbe, rengetegen tették nevetség tárgyává és kritizálták különböző okokból. Ezeknek az időknek vége, a művésznőt ugyanis rengetegen keresik azért, hogy születésnapokon, céges bulikon és egyéb eseményeken vegyen részt. A naptárdíva lánya, Hunyadi Donatella korábban elárulta, hogy az édesanyjának hetente vannak különböző felkérései, meglepő módon a fiatalabb közönség soraiból.

Sokszor én viszem őt kocsival és ilyenkor látom, hogy egyáltalán nem poénból hívják el, hanem tisztelik őt

– nyilatkozta korábban Donatella.

Kiszel Tünde nemrég szintén egy privát születésnapon vendégeskedett, ahol meglátva őt az ünnepelt olyannyira meghatódott, hogy először képtelen volt megszólalni, majd meghatottságában a könnyeit törölgette, amikor Kiszel Tünde átnyújtotta neki a tortát és ajándékként az idei naptárát.

@kiszel_tunde Balázs születésnapi partyjára hívtak sztárvendégnek, meglepetésvendégnek!💐🎂🥂🍾🎁🎈❤️😘Köszönöm a meghívást és a szeretetet, figyelmességet, kedvességet amit Balázs Tőled és a Barátaidtól kaptam! 🙏❤️😘 Kedves Balázs! Isten éltessen nagyon sokáig! 💐Boldog 34. születésnapot kívánok! 💐🎂🍰🥂🍾🎁🎈🎊❤️😘 #happybirthday #birthdayparty #34thbirthday #birthdaycake #starguest #goodmood #fans #myfans #nice #love #❤️ #❤️❤️ ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

(Borítókép: Kiszel Tünde. Fotó: Trenka Attila/Index)