Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Kaliforniát ítéletidő sújtja, árvíz miatt pedig már több helyen is figyelmeztetést adtak ki. Nemrég Vajna Tímea 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban számolt be róla, hogy az ő házukba is betört a víz. A beázásról készült videó korlátozott ideig ide kattintva érhető el. 
  • Tóth Gabi egyre többször oszt meg mély gondolatokat a közösségi oldalain. Legutóbb az empátiáról osztott meg egy rövid idézetet:  „ Az empátia különös és hatalmas dolog. Nincs kész forgatókönyv rá. Nincs helyes és helytelen módszer. Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet: nem vagy egyedül ”  – írta ki az Instára. 
  • Sofron István jégkorongozó felesége, Tücsi az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy férje csúnya sérülést szedett össze legutóbbi meccsén. „Sofinak sajnos tegnap egy szerencsétlen ütközést követően szétnyílt a könyöke, így meccs után kórház, varrni kellett” – írta az influenszer, aki így férjével és kislányukkal együtt nézte meg Sofron aktuális meccsét a lelátóról.
  • Mark Wahlberg durván kigyúrta magát. Korábban sem volt kis darab a színész, de az utóbbi időben több kiló izmot magára szedett. Az eredményt egy videóban mutatta meg az Instagram-oldalán.
  • Polgár Tünde megmutatta, hogy  50 felett is büszke lehet az alakjára. Az 52 éves luxusfeleség ráadásul a mindössze 18 fokos tengerbe merészkedett be!
  • Különleges bemutatót tartott Hódi Pamela egy Instagram-oldalára készített reklám kedvéért. Az édesanya több sportmelltartót is felpróbált férfi rajongói legnagyobb örömére, valamint formás feneket is megmutatta a közösségi oldalán megosztott videóban. 

(Borítókép: Hódi Pamela. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)