Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Alig két év leforgása alatt teljesen megváltozott külsőleg és belsőleg is Horváth Gréta. Az influenszer átalakulása válása után kezdődött, amikor több mint 30 kilót fogyott, majd az orrát műttette meg, később a mellét, végül feltöltette a száját és a hasáról is eltávolíttatta a felesleges bőrt. Az influenszer nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy mennyivel boldogabb az élete, amióta elhatározta, hogy megváltozik.
  • A teljes magyar sajtót bejárta a hír, hogy elnöki kegyelmet kapott a bicskei gyermekotthonban történt pedofil ügy társtettese Novák Katalin államfőtől. A népszerű influenszer, Osváth Zsolt különösen érintett a témában, ugyanis gyermekotthonban nőtt fel, ahol ő is átélt hasonlót. „(...) Üljön le azokkal a gyerekekkel, akiket Bicske díszpolgára, V. János megerőszakolt” – írta többek között Osváth a hosszas Instagram-bejegyzésében, amelyben erős ellenérzéseket fogalmaz meg Novák döntésével kapcsolatban. 
  • Sebestyén Balázsék reggeli műsorának szavazása lejárt és a mai reggeli adásban bejelentették, hogy Ráskó Eszter helyettesíti majd Vadon Janit. Sebestyén azonnal meg is osztott egy fotót az új trióról a közösségi oldalán.
  • Pintér Adrienn Ada bikinis fotót posztolt a tengerpartról, amelyen szenzációsan néz ki, akárcsak egy bikinimodell. A 41 éves műsorvezető akár egy évtizedet is letagadhatna a korából!
  • A 80 éves Robert De Niro és 46 éves párja, Tiffany Chen kislánya 2023. április 6-án jött a világra és a Gia Virginia Chen-De Niro nevet viseli. Eddig csak elvétve látott napvilágot néhány fotó az édesapáról és kislányáról, azonban most a People magazin az X-en (korábban Twitter) osztott meg egy fotót kettejükről. 

(Borítókép: Robert de Niro. Fotó: Jason Koerner/Getty)