Hétfői Instahíradónkban összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Méltán lehet büszke Fásy Ádám és felesége, hiszen lányuk, Zsüliett mesterdiplomát szerzett. A fiatal lány hat év után végzett a felsőoktatási tanulmányaival és ezt büszkén osztotta meg Instagram-oldalán.
  • Hatalmas örömhírről rántotta le a leplet Mick Schumacher: egy interjúban elkotyogta, hogy nővére, a 26 éves Gina Maria Schumacher férjhez megy. Gina most egy közös fotót tett ki vőlegényével, mintegy megerősítve a kapcsolatukat. 
  • Paul Walker testvére megidézte elhunyt fivére szellemét a rajongókban, ugyanis legutóbbi videójában egy igazán különleges autót mutatott be a követőinek. Cody Walker ráadásul kiköpött Paul, így igazán nosztalgikus élmény volt sok rajongónak a videó. 
  • Apró bikiniben és átlátszó strandruhában pózolt a kamerának Köllő Babett. A Sztárban Sztár leszek! mestere nemrég Thaiföldön nyaralt, itt készült a sokat sejtető fotó is, amelyen a fekete anyagon keresztül látható a híresség formás feneke is.
  • Apró bikiniben mutatta meg magát Cooky párja, Szécsi Debóra. A Dancing with the Stars-ból is ismert szerelmes pár dubaji nyaralásán készült a kihívó fotó.  

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)