Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb külföldi és hazai hírességek a közösségi média platformjaikon.
  • Aurelio nemrég szabadult a börtönből. Mivel kislánya, Sofia akkor született, amíg a büntetését töltötte, a hétvégén találkoztak először az immár másfél éves kislánnyal. Az Instagram-oldalán a napokban mutatott először fotót róla. A képen együtt játszanak.
  • Kim Kardashian ismét nem volt szégyellős az Instagram-oldalán: aprócska melltartóban, miniszoknyában és szexi tűsarkúban pózolt. Az édesanya láthatóan 50 felett is bombaformában van!
  • Berki Mazsi és kislánya éppen nyaralását tölti. Az influenszer édesanya legutóbbi posztját Disneyworldből osztotta meg, ahol a varázskastély előtt pózolnak. A főként mesevilággal foglalkozó parkban Emma Katerina édesanyja karjaiban élvezi az ottlétet. A kép ide kattintva látható. 
  • Sydney Sweeney legújabb videója letaglózta az embereket, ugyanis olyan mély dekoltázst villantott benne, hogy abba bárki belepirulna. A mindössze 26 éves Sydney Sweeney nemrég hatalmas sikert aratott az Imádlak utálni című romantikus-vígjátékával.
  • A zuhany alatt kapták lencsevégre legújabb fotósorozatán Halastyák Fannit, vagyis Nemazalányt. A képeket az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel. 

(Borítókép: Sydney Sweeney. Fotó: Steve Granitz/Getty)