Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Sebestyén Balázs felesége, Viki egy szuperdögös szettben jelentkezett be az Instagram-oldalán. A bejegyzés alapján tervei is vannak ezzel a vadító öltözékkel, egészen pontosan a #newbrand hashtaggel látta el a posztot. 
  • Dombóvári István, azaz Dombi hamarosan ismét tévéműsort vezet. A humorista nemrég a Viasat stúdiójából jelentkezett be az Instagram-oldalán. A posztból kiderül, hogy Mém over címmel indul a humorista show-ja, ami mellett két másik műsor is elindul majd. Geszti Péter az Adom a napom 3. Szezonjával tér vissza, D. Tóth Kriszta és a WMN csapata pedig egy új saját gyártású talkshow-ban lesz látható tavasszal.
  • Tarzan párjaként, Jane-ként pózol legutóbbi Instagramra feltöltött fotóin Köllő Babett. Mi tagadás: ez a környezet is remekül áll a TV2 sztárjának!
  • Machine Gun Kelly-ről köztudott, hogy nem fél a tűtől: testét több mint száz tetoválás díszíti. Most azonban ezek egy részét szó szerint beárnyékolja a legújabb darab, amely annyira tekintélyes, hogy negyvennégy tűt használt el a művész, mire elkészült a szinte teljesen fekete műalkotás. 

(Borítókép: Machine Gun Kelly. Fotó: Nino/Getty)